Tarta de spanac si rucola

de Isabela Spataru

Tarta de spanac si rucola

Tarta de spanac si rucola

Ingrediente:

-6 oua
-300 g spanac
-100 g rucola
-1 ceapa
-50 g branza razuita
-sare, piper, putin ulei de masline
Eu am facut juma de compozitie, pentru ca nu mai aveam destul spanac
Tarta de spanac si rucolaTocam ceapa marunt, rucola o taiem mai mare, la fel si spanacul. Al meu era deja tocat.
Tarta de spanac si rucola
Calim ceapa in putin ulei de masline.Tarta de spanac si rucola
Adaugam spanacul si rucola.
Lasam pe foc, pana se inmoaie si se evapora tot lichidul.Tarta de spanac si rucola
Intre timp batem ouale bine cu sare si piper.
Adaugam si branzica rasa.Tarta de spanac si rucola
Adaugam amestecul de verdeturi peste oua, amestecam bine.
Tapetam o forma de tarta cu hartie de copt si turnam compozitia, dam la cuptorul preincalzit la 180gradeC, pentru 40 de minute.Tarta de spanac si rucolaO lasam sa se raceasca 5 minute in tava si o taiem.
Tarta de spanac si rucola
Am servit-o cu mozzrella si rosii, stropite cu putin ulei de masline si cateva frunze de busuioc, o bunatate šŸ˜›Tarta de spanac si rucolaTarta de spanac si rucolaSi o „sectiune” , eu o gustarica de vara foarte buna

Tarta de spanac si rucola
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
English plese:
Spinach and rucola cake
Ingredients
6 eggs
300 g spinach
100 g rucola
1 small chopped onion
50 g grated mature cheddar cheesesalt, pepper, olive oil
Gently fry the chopped onion with a bit of olive oil. Wash the spinach and the rucola and add them to the pan cooking until the water has evaporated. Beat the eggs with a fork, add the grated cheese, spinach and rucola. Adjust with salt, pepper and add the ground walnuts. Gently grease an oven cake tin and pour the mixture. Bake at 180 for about 40 minutes or until golden on top. Serve hot or cold.
This is an original recipe and it goes to Lore of the fabulous blog, Culinarty. Lore created Original Recipes

An easy appetizer and very aromatic. En joy!

Related Posts

15 comentarii

ISABELA aprilie 6, 2009 - 9:27 am

Cristina iti multumesc ca incerci retetele de aici. Acum e vremea verdeturilor si trebuie sa profitam de ele šŸ™‚ Spor la gatit !

Răspuns
Cristina Topoloiu aprilie 3, 2009 - 8:23 pm

Buna Isabela! Am facut si eu tarta asta, a fost f. buna si iti multumesc. Acum este randul celei cu crema de branza si ardei rosu… mmmm… abea astept ! Pup. Felicitari pt tot ce ai realizat aici, pe site !

Răspuns
ISABELA martie 3, 2009 - 9:18 am

Buna Dana, rucola este salata, i se mai zice si papadie salbatica, se gaseste in super-market, la standul cu verdeturi, unde sunt salatele si altele, este impachetata in cutie de plastic. punga. Sigur o sa gasesti. Sau prin piete. Si in state tot rucola se scrie :P, e putin amaruie dar in salte este foarte buna.
Te rog sa ma anunti daca ai reusit sa faci tarta.

Răspuns
Dana martie 3, 2009 - 5:21 am

Draga Isabela,
Vreau neaparat sa incerc (si) reteta asta!?
Eu locuiesc in State. Nu ma prind deloc: ce este rucola? Help!
Multumesc,
Dana

Răspuns
mihaela august 24, 2008 - 2:43 pm

am facut azi tarta,a iesit minunata!

Răspuns
ISABELA iunie 14, 2008 - 7:28 am

Buna Cristina! Cat ma bucr ca faci din retetele mele, iti reusesc si iti plac.
Tarta e minunata, sa o incerci šŸ˜›

Te pup papa

Răspuns
Cristina Topoloiu iunie 13, 2008 - 1:54 pm

TREBUIE NEAPARAT SA FAC SI EU TARTA ASTA CU SPANAC, DAR MAI ALES TIRAMISUL ACELA DE CIOCOLATA ! Stii, la cel putin 3 saptamani fac Tiramisu dupa reteta ta si asta de cand am descoperit site-ul tau ! Pup si multumesc!
Cristina

Răspuns
ISABELA mai 13, 2008 - 12:47 pm

Ralu iti multumesc mult!
Sper sa-ti placa, te-astept sa-mi zici, o zi buna.

Răspuns
Anonymous mai 12, 2008 - 4:20 pm

esti geniala :* o sa incerc maine tarta cu spanac deabia astept..te pup dulce si la mai multe retete dinastea superbe.Ralu

Răspuns
ISABELA mai 11, 2008 - 8:14 am

Nu Miha nu particip, stiu am vazut si eu ca mi-a luat poza cu reteta de cozonac, cred ca e dupa o reteta de a ta šŸ™‚

Ce sa zic, daca atat le-a dus pe ele capul sa faca, sunt multe poze furate de la alte fete de pe Culi, sa le fie rusinica.

Spor la impachetat, sa-mi zici cum e in noua casa šŸ™‚

Te pup, o duminica linistita

Răspuns
mihaela mai 9, 2008 - 4:47 pm

buna iza,

iti scriu aici ca nu ai momentat chatul activ.
participi si tu la concursul de la dr.oetker sau ti-au furat si tie o fotografie pe care au pus-o acolo.e vb de cozonacul cu mac,facut in forma de tort,am gasit poza intimplator aici:

http://www.mama-anului.ro/main.php?module=displaymama&mode=marturie&m=1273

si am vazut ca ai poza lui jos in bara.

te pup si ma intorc la impachetat.

Răspuns
ISABELA mai 8, 2008 - 1:19 pm

Da si mie imi place asa, dar am perioade cand vreau cu ulei de masline si busuioc si in altele cum ai zis tu šŸ™‚

Vara e gustarica mea preferata, pe langa alte salate si ton šŸ˜›

Răspuns
DIANA mai 8, 2008 - 11:30 am

Ce pofta mi-ai facut cu salata de rosii si mozzarella.Mie imi place si cu mult piper deasupra si cu putin balsamico sau cu crema balsamico si mai mult.

Răspuns
ISABELA mai 8, 2008 - 7:56 am

Danielutza :)) ma bucur ca-ti place, tarta e buna rau, sa0mi zici daca ti-a placut si tie

Multumesc mult, o zi buna, te pupic

Răspuns
Anonymous mai 8, 2008 - 7:03 am

Aliza ma innebunesti cu toate bunatatile astea!
Arata super tarta cu spanac,am s-o fac cind ma intorc din vacanta.

Faci niste poze f.f. frumoase.
Pupici,Danielutza

Răspuns

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.