1,5K
Ca tot a venit primavara , am zis sa prepar ceva in ton cu vremea de afara. Ceva cu legume, usor si foarte gustos. Bine, ieri cand am preparat eu quiche-ul era un soare si foarte cald, astazi o vreme mohorata, ploioasa si foarte deprimanta. Asta e primavara, imprevizibila. Asa ca, ne aprovizionam frigiderul cu legume proaspete si ne apucam de treaba.
Pentru 6 persoane :: Dificultate redusa :: Preparare 15 minute :: Coacere 40 minute Ingrediente:
– 350 g aluat pasta brisee, cumparat sau facut dupa reteta asta
– 1 dovlecel
– 1 ceapa
– 3-4 morcovi
– 2 ardei capia rosii
– 3 oua
– 50 g sunculita sau bacon
– 125 g branza Camembert sau Brie
– 50 g Grana Padano rasa
– oregano uscat
– pesmet
– sare, piper
Daca nu va pace branza Camembert sau Brie, pueti folosi cascaval fara probleme.
Preparare: pregatiti aluatul dupa reteta asta, jumatate de compozitia ajunge, sau il cumparati. Il intindeti pe o tava de tarta cu diametrul de 24 cm. Dati tava la rece pana pregatiti umplutura.
Legumele: cu ajutorul curatatorului de legume le feliati. Dovlecelul rondele, morcovul fasiute, iar ardeiul si ceapa feliute subtiri.
Intr-un castron bateti ouale impreuna cu sare, piper si putin oregano uscat. Adaugati Grana Padanao rasa.
Pe suprafata aluatul presarati pesmet, adaugati sunculita taiata cubulete si branza. Turnati compozitia de legume. Dati la cuptorul preincalzit la 180 gradeC, pentru 40 de minute.
Foarte bun. Se poate servi cald, dar si rece e delicios!
Sa aveti pofta!
Si sa nu uit reteta din Cucina Noproblem Iunie/09
10 comentarii
arata senzational yamiiiiii
arata senzational yamiiii
Iammiii..
Eu ma topesc dupa quiche, iar a ta arata exceptional !! Pup :*
Miha e o bunatate 🙂
Mersi frumos la fel si voua!
Te pup.
Bianca mersi 🙂
Mersi Maya, da si eu legume cat cuprinde 🙂
trebuie neaparat sa o incerc …dar dupa pasti.
o saptamana frumoasa sa ai!
te pup
Super arata!!!
Si eu tot în legume o tin
Tare bine arata Quicheul tau!