Aveti un produs sau un serviciu pe care doriti sa il promovati cititorilor mei?
Va rog sa nu ezitati sa ma contactati cu privire la nevoile companiei sau ale clientului.
Lucrez cu fiecare client si marca intr-o maniera personalizata si imi pot adapta munca in functie de nevoile dumneavoastra.
Am experienta de lucru cu foarte multe brand-uri, iar retetele mele au fost prezentate pe web, la tv si in print.
Isabela Cuisine a fost fondat in 2007. Este unul dintre cele mai populare blog-uri de food din Romania cu peste 600 retete publicate. Site-ul are peste 100.000 de accesari lunar.
Pe Isabela Cuisine veti gasi retete internationale, romanesti, recenzii de restaurante si articole despre diferite colaborari cu camapanii importatnte de la noi, cum ar fi Lay’s Romania, Electrolux, Lipton, Carrefour. Site-ul a fost recomandat in diferite pubilcatii de la noi, cum ar fi: Cosmopolitan, Revista Ioana, Lumea femeilor, Dulciuri pentru toti, Monitorul de Vrancea.
In 2015 Isabela Spataru a fost in juriul concursului de gatit, organizat la Plazza Romania si Bucuresti Mall. Alaturi de mine, in juriu au mai fost: Dan Silviu Boierescu si Antonio Pasarelli.
Tot in anul 2015 am fost implicata intr-o campanie importanta, alaturi de Carrefour Romania, unde am realizat 52 de retete culinare pentru platforma nou lansta cu retete culinare.
Alaturi de GreenPeas Romania, am sustinut campania consumului de fructe si legume de sezon si locale. Impreuna cu ei, alti bloggeri culinari si un celebru bucatar cu o stea Michilen am realizat retete cu produse de locale si de sezon. Campania a fost promovara si la tv.
Am redescoperit dulciurile copilariei si am adaugat un strop de nou in retetele vechi de la mama.
Engie Romania mi-a oferit ocazia de a reinterpreta retetele vechi romanesti.
- Posibilitati de colaborare
Postari de retete sponsorizate
Programe de Brand Ambassador
Dezvoltator de retete
Food Styling and Photography (ca in romana suna ciudat)
Food Videography
Va rog sa nu ezitati sa ma contactati la dobrinisabela@gmail.com
Media Kit este disponibil la cere.