Tarta cu creveti si zucchini

de Isabela Spataru
Zucchini, shrimps and cream cheese tartO tarta extrem de delicioasa si ce e mai important se prepara repede! Eu am pregatit mini tarte, aluatul foietaj era taiat deja. A iesit minunata! Va invit si pe voi sa o incercati!

Pentru 6 persoane :: Preparare 30 de minute :: Dificultate scazuta :: Coacere 25
Ingrediente:
– 450 g aluat foietaj
– 3 zucchini
– 250 g creveti, decorticati si preferti
– 250 g crema de branza
– 50 g smantana
– 1 ou
– sare, piper
– o legatura marar
Preparare: preincalziti cuptorul la 180 gradeC. Tapetati o tava cu hartie de copt.
Taiati zucchinii in feliute subtiri. Crevetii ii spalati bine si ii lasati la scurs.
Intindeti aluatul de foietaj, aproximativ 23 cm. Pastarti putin alut sa il lipiti pe margini. Asa se va forma o “bordura” iar umplutura nu se va scurge. Ungeti toata tarta cu ou batut.
Dati-o la cuptor pentru 7-9 minute, nu mai mult. Intepati mijlocul tartei cu furculita, aluatul astfel crescut v-a da inapoi.
Separat, intr-un bol amestecati crema de branza, smanatana, mararul tocat, sare si piper dupa gust.
Ungeti tarta cu acest amestec. Adaugati zucchinii si crevetii. Stropiti cu putin ulei de masline.
Dati la cuptor pentru inca 10-15 minute.
Se serveste calda cu marar proaspat!

Zucchini, shrimps and cream cheese tart

 

Related Posts

9 comentarii

Ana Maria Ciolacu noiembrie 18, 2011 - 9:19 pm

Minunata combinatie! Aveam si eu niste cosulete impletite cu creveti. Ador duo-ul asta. Pupicei frumoasa! <3

Răspuns
sarah noiembrie 16, 2011 - 9:12 am

arata foarte bine si gustul cred ca e minunat.o zi faina!

Răspuns
Cristina noiembrie 16, 2011 - 7:09 am

Arata minunat!

Răspuns
Licuta Marin noiembrie 15, 2011 - 8:15 pm

Un adevarat deliciu!!Pupici!

Răspuns
FLORY noiembrie 15, 2011 - 6:53 pm

Cu siguranta un deliciu!

Răspuns
ISABELA noiembrie 15, 2011 - 5:25 pm

Antonia ar fi poate mai bun, uite mi-ai dat o idee buna. Mersi!

Răspuns
ISABELA noiembrie 15, 2011 - 5:24 pm

Andreea dar de ce ti-e teama? Se prepara foarte repede, iar rezultatul e un deliciu!

Răspuns
Antonina noiembrie 15, 2011 - 4:59 pm

Oare daca as trece putin crevetii prin sos de soia cum ar fi?? ca sunt fan combinatie.. dar la wok 😉 Arata minunat tarta!!

Răspuns
Andreea Elena noiembrie 15, 2011 - 4:40 pm

suna bine, am eu o teama de a gati creveti, desi sunt foarte buni … mai tentat cu reteta

Răspuns

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. De Acord Afla mai mult