Saramura de peste

de Isabela Spataru
Saramura de peste
Mai intai pregatim gratarul 🙂Photobucket

Pestele, crap.

Le-am scos burtile, i-am spalat bine. I-am lasat cu solzii si capatanile 😛
I-am presarat cu sare grunjoasa.
PhotobucketCat gratarul se incince, pregatim saramura din urmatoarele legume:

ardei gras rosu
rosie
ceapa verde, ardei iute verde
patrunjel
apa, sare, piper
PhotobucketTocam legumele in cubulete mici

Intr-o oala punem apa, sare si piper. Cand inepe sa fiarba apa se adauga legumele.
Se ia de pe foc, ATENTIE! nu se fierb.
Photobucket
Pestele il aruncam pe gratarPhotobucket

Il frigem pe ambele parti pana le iese ochii din cap 😀Photobucket

Ii punem in saramura si acoperim. Eu am lasat acolo cat am facut o mamaligutza calda 🙂Photobucket

Ffff bun, noi vara pregatim des asemenea saramura, o prefera toata familia 😛Photobucket

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Related Posts

2 comentarii

ISABELA ianuarie 16, 2009 - 9:05 pm

Mersi pentru sfat 🙂

Răspuns
Anonymous septembrie 15, 2008 - 12:47 pm

ai uitat de usturoi!!si ai incercat sa coci toate legumele?iese super bun!!nu uita dupa ce le coci sa le decojesti si pe urma sa le tragi intr-o tigaie cu putin ulei,v-a iesi mult mai buna saramura!!!!!!!

Răspuns

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. De Acord Afla mai mult