
Pentru 1 persoana :: Dificultate scuza :: Preparare 10 minute :: Coacere 20 minute
Ingrediente:
Pentru orez:
– 50 g orez, eu am folosit orez alb prefiert + orez salbatic
– apa, sare
– ulei extra virgin de masline
Pentru somon:
– o bucata somn, trunchi sau file
– 1 ceapa mijlocie
– ulei extra virgin de masline
– sucul si coaja de la jumatate de lamaie
– putin ghimbir ras
– 1 lingurita miere
– sare
Ingrediente:
Pentru orez:
– 50 g orez, eu am folosit orez alb prefiert + orez salbatic
– apa, sare
– ulei extra virgin de masline
Pentru somon:
– o bucata somn, trunchi sau file
– 1 ceapa mijlocie
– ulei extra virgin de masline
– sucul si coaja de la jumatate de lamaie
– putin ghimbir ras
– 1 lingurita miere
– sare
Preparare: mai intai pregatim orezul. Il lasam sa fiarba cat pregatim somonul.
Intr-o tigaie incingem putin ulei de masline, adaugam bucata de somon si o frigem bine pe ambele parti. Ceapa o tocam solzisori si o adaugam, cand s-a inmuiat adaugam mierea, coaja de lamaie si ghimbirul. Stropim totul cu suc de lamaie.
Intr-o tigaie incingem putin ulei de masline, adaugam bucata de somon si o frigem bine pe ambele parti. Ceapa o tocam solzisori si o adaugam, cand s-a inmuiat adaugam mierea, coaja de lamaie si ghimbirul. Stropim totul cu suc de lamaie.
Servim cu orez si sosul format in cratita. Super delicios!
5 comentarii
Arata foarte bine, felicitari! Ce aparat foto folosesti?
Usor de preparat si sigur delicios. Am sa incerc si eu. Orez avem aici…zilnic. Peste mult se maninca , mai ales crud.
ARATA BINE! YAMI!
Ador somonul! Combinatia este foarte reusita!
Imi place mult pestele si somonul in mod special!Delicios!