1,K
Pentru 1 persoana :: Rapid :: Preparare 10 minute :: Coacere 20 minute
Ingrediente:
– 1 pastrav
– 1 rosie mare si coapta
– 1 ardei gras
– usturoi
– lamaie
– ulei de masline
– sare de mare
– piper
– oregano proaspat
Ingrediente:
– 1 pastrav
– 1 rosie mare si coapta
– 1 ardei gras
– usturoi
– lamaie
– ulei de masline
– sare de mare
– piper
– oregano proaspat
Preparare: curatati bine pestele de intestine, il spalati.
Eu am uns o tava mica de ceramica cu ulei de masline si am asezat pestele. I-am sarat interiorul cu sare de mare si putin piper, am am adaugat 2 felii de lamaie si o grenguta de oregano.
Eu am uns o tava mica de ceramica cu ulei de masline si am asezat pestele. I-am sarat interiorul cu sare de mare si putin piper, am am adaugat 2 felii de lamaie si o grenguta de oregano.
Legumele: rosia am taiat-o feliute, ardeiul rondele si usturoiul tocat marunt.
Am acoperit pestele cu legumele, am mai rasnit putina sare de mare si cateva dare de ulei de masline. Invelim tava in folie de aluminiu si dam la cuptul preincalzit la 200 gradeC, pentru 20-30 de minute.
Intre timp am pregatit si niste cartofi la steamer, pe care i-am amestecat dupa ce s-au facut cu sare de mare, piper, putin ulei de masline si patrunjel tocat.
Un deliciu, merge foarte bine si cu sosul asta de smantana si usturoi!
2 comentarii
arata super delicios
Unde se gasesc hartii pt briose?