Pastrav la cuptor cu rosii si oregano

de Isabela Spataru
Baked trout with tomato and oregano
Pentru 1 persoana :: Rapid :: Preparare 10 minute :: Coacere 20 minute
Ingrediente:
– 1 pastrav
– 1 rosie mare si coapta
– 1 ardei gras
– usturoi
– lamaie
– ulei de masline
– sare de mare
– piper
– oregano proaspat
Baked trout with tomato and oreganoPreparare: curatati bine pestele de intestine, il spalati.
Eu am uns o tava mica de ceramica cu ulei de masline si am asezat pestele. I-am sarat interiorul cu sare de mare si putin piper, am am adaugat 2 felii de lamaie si o grenguta de oregano.Baked trout with tomato and oregano

Legumele: rosia am taiat-o feliute, ardeiul rondele si usturoiul tocat marunt.

Baked trout with tomato and oregano

Am acoperit pestele cu legumele, am mai rasnit putina sare de mare si cateva dare de ulei de masline. Invelim tava in folie de aluminiu si dam la cuptul preincalzit la 200 gradeC, pentru 20-30 de minute.
Intre timp am pregatit si niste cartofi la steamer, pe care i-am amestecat dupa ce s-au facut cu sare de mare, piper, putin ulei de masline si patrunjel tocat.

Baked trout with tomato and oregano

Un deliciu, merge foarte bine si cu sosul asta de smantana si usturoi!

Baked trout with tomato and oregano

Related Posts

2 comentarii

produse naturiste august 18, 2010 - 8:05 am

arata super delicios

Răspuns
Anonymous august 10, 2010 - 6:48 am

Unde se gasesc hartii pt briose?

Răspuns

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.