717
Pentru un pranz usor si light va invit sa pregatiti aceste frigarui aromatice cu piept de pui si ananas. Sunt absolut delicioase si usor de preparat.
Pentru 4 persoane :: Rapizi :: Preparare 20 min + repaoz :: Coacere 10 minute
2 caserole :: betisoare de bambus pentru frigarui :: grill
Ingrediente:
– 400 g rondele de ananas
– 1 piept de pui de cca. 600 g
– 1 lamaie
– ulei de masline
– sare, piper
– boia iute, usturoi
2 caserole :: betisoare de bambus pentru frigarui :: grill
Ingrediente:
– 400 g rondele de ananas
– 1 piept de pui de cca. 600 g
– 1 lamaie
– ulei de masline
– sare, piper
– boia iute, usturoi
Preparare: taiem pieptul de pui feliute potrivite si le aruncam intr-o caserola. Apoi pregatim o marinata din: 2-3 linguri ulei de masline, sucul de la o lamaie, 1 catel de usturoi taiat fin, piper si putina boia iute. Turnam marinata peste bucatile de pui, amestecam bine, punem capacul la caserola si lasam la marina pentru apox. 3o minute.
Taiem si feliile de ananas in cuburi potrivite. Asamblam frigaruile: luam un bat de bambus si infigem o bucata de piept de pui, intre fiecare bucata de pui infigem si ananas, ca in imagine. Asa procedam pana terminam toate ingredientele.
Incigem bine grill-ul, nu mai este nevoie sa-l ungem cu ulei, cu cat este mai incins cu atat mai bine, frigaruiile nu se for prinde deloc de grill. Le frigem pe amble parti.
Le servim imediat!
Reteta din Cucina No Problem iulie/’09
1 cometariu
Hmmm….arata foarte bine, cam sec doar asa simplu parca imi lipseste o pata de culoare din povestea asta. Dar felicitari pentru idee, nu as fi facut niciodata asa ceva din propria initiativa