Cred ca stiti deja cat de mult ador Roma! Orasul etern, orasul de care ma reindragostesc de fiecare data cand ma duc. Acolo este a doua casa pentru mine. Cunosc deja stradutele inguste, cu parfum de alta data, am gelateria mea preferata si stiu unde sa mananc cea mai buna pizza. De fiecare data cand se vorbeste de Roma, parca imi trecare inima de bucurie. .
Anul acesta Electrolux a venit cu o provocare in randul bloggerilor culinari. Sa pregatim o reteta cu care sa impresionam un renumit chef italian. Premiul – o invitatie la Taste of Rome (18-20 septembrie), un festival unde isi dau intalnire cei mai renumiti chefi ai orasului.
Cum am o mare slabiciune pentru paste, am ales o reteta de Tagliatelle cu galbiori si trufa neagra. Cheful italian pe care l-am ales eu, este o cunoscuta blogerita si fondatoare a celebrului site Giallo Zafferano, Sonia Peronaci.
Pentru 2 persoane :: Preparare 2 ore :: Coacere 10 minute :: Dificultate mediePentru paste: – 300 g faina de grau dur – 3 oua – apa*


