O salata care poate fi servita calda sau rece! Are la baza crenvusti de pui si mazare. Ingrediente accesibile si mereu la indemana!
Am ales acest format de paste, spirale, pentru ca sunt bune atat calde, cat si reci!
O reteta buna pentru cei mici, pentru ca ce copil nu iubeste pastele sau crenvustii.
Pentru aceasta reteta am ales sa folosesc crenvurstii Pepe de la Perutina, pentru ca nu au membrana, au cel putin 90% carne de pui, continut mic de sare si fara potentiatori de arome sau coloranti.
Asa dar, un pranz rapid si tare gustos!
Daca ti-a facut cu ochiul reteta mea, va las mai jos reteta pregatita in maxim 10 minute!
Ingrediente: Pentru 2 persoane :: Preaparare 10 minute :: Fierbere 8 minute :: Dificultate scazuta Ingrediente:
200 g paste scurte, spirale
100 g crenvursti Pepe de la Perutina
100 g mazare congelata
100 g mozzarella
1 catel de usturoi
putin ulei de masline
Mod de preparare:
Puneti apa la fiert si fierbeti pastele in functie de timpul indicat de pe pachet.
In putin ulei de masline, rumeniti catelul de usturoi, doar cat sa aromatizam uleiul.
Apoi adaugati mazarea si 2-3 linguri din apa in care fierb pastele. Gatiti la foc mediu pana cand mazarea este complet gatita.
Taiati crenvustii de pui si ii adaugati peste mazare. Ii lasati pe foc pana cand se rumenesc usor.