In week-end gatesc in oras cu Whirlpool

de Isabela Spataru

Salut dragii mei,


Cand am deschis blogul acesta acum aproape 12 ani, visul meu era sa gatesc pentru voi. Sa ne intalnim in oras, eu sa pregatesc retetele mele favorite, iar voi sa-mi fiti alaturi.
Pentru week-end-ul acesta m-am gandit sa va invit in oras, unde o sa gatesc retetele mele preferate, rapide, delicioase, care sa va scoata din incurcaturi atunci cand nu stiti ce sa mai gatiti.
In ajutorul meu am cel mai nou cuptor cu aburi din
noua colectie de electrocasnice incorporabile, W Collection, de la Whirpool si o plita care sa ma ajute sa pregatesc totul rapid, fara griji, imbinand aromele de primavara, bucuria de a gati si ajutorul pe care ni-l da tehnologia de ultima ora.
Va astept in magazinul Media Galaxy din mall Baneasa, vom gati impreuna, vom vorbi despre ce mai este nou in materie de electrocansnice si chiar ne vom fotografia. Partenerul meu in aceasta experienta va fi Whirlpool.
O sa avem 3 zile cu mancare delicioasa pe care o veti putea si degusta, niste meniuri special create de mine.
· Vineri, intre orele 17:00-19:00 – meniu baby friendly.
· Sambata, intre 16:00-18:00 – meniu de Paste.
· Duminica, intre 16:00-18:00 – meniu de week-end.

Related Posts

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. De Acord Afla mai mult