Quesadilla cu crenvursti de curcan si cheddar

de Isabela Spataru

Quesadilla cu crenvursti de curcan si cheddar

Aceasta reteta de quesadilla este plina de legume, branza din belsug si crenvursti cu curcan Pepe, absolut deliciosi. 

De cand am deschis blogul Isabela Cuisine, mi-am dorit sa vin cu retete usoare, practice, extrem de apetisante, dar si cu descoperirile mele in materie de ingrediente. Asa am aflat de Perutnina Ptuj, un producator de produse din carne de pasare cu 115 ani de traditie.  Am inteles ca pasarile din care sunt realizate produsele cresc la sol, free range si ca hrana acestora este produsa intern si consta intr-un mix de cereale, minerale si vitamine, fara adaos de hormoni de creștere sau antibiotice. Am ales sa prepar aceasta reteta cu Mini crenvurstii cu curcan Pepe, pentru ca sunt practici si mai ales poti pregati cu ei o gustare rapida si gustoasa, ca cea de astazi, pe care o vor savura chiar si cei mici.

Crenvurstii cu curcan Pepe care au un continut mare de carne (90%), nu contin gluten, potentiatori de aroma, coloranti sau arome artificiale si au un conținut redus de sare. La noi se gasesc in toate hipermarketurile. 

Partea buna la aceasta reteta este ca o puteti pregati cu ce fel de branza vreti, de preferabil una care se intinde, eu de data asta am pus cheddar. De asemenea imi place sa adaug verdeata, pentru un plus de vitamine, cum ar fi baby spanac. 

Alaturi de quesadilla am avut un guacamole. O gustare perfecta pentru orice ocazie din zi. Chiar si la o petrecere.

Pentru 2 persoane :: Preparare 20 minute :: Coacere 5 minute :: Dificultate scazuta

Ingrediente:

– 4 foi de lipii

Umplutura:

– 6 Mini crenvursti cu curcan Pepe

– 100 g ceddar ras

– 1 ardei capia rosu taiat cubulete

– cateva rosii cherry, taiate

– o mana de baby spanac

– ulei de masline

Mod de preparare: incalziti o tigaie cu putin ulei de masline. 

Adaugati o foaie de lipie si imprastiati ingredientele pentru umplutura. Veniti cu cea de-a doua foie si cu ajutorul unei spatule presati usor.

Coaceti pentru 2-3 minute, la foc mediu, dupa o intorceti si o mai coaceti pana devine foia de lipe aurie si prinde o crusta frufoasa.

Repetati cu umplutura ramasa pentru cea de-a doua quesadilla. 

Transferati-le pe un blat de lemn si le taiati cand inca sunt calde. 

Le serviti imediat cu guacamole. 

Related Posts

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. De Acord Afla mai mult