1,1K
Mancarea mea preferata acum vara sunt pastele! Yep sunt dependenta de ele, le fac in tot felul de combinatii. Varianta pe care v-o propun astazi este cu ragu bun de rosii si vinete. O nebunie!
Pentru 2 persoane :: Preparare 20 minute :: Dificultate redusa :: Fierbere 1 h
Ingrediente:
– 250 g paste scurte
– 500 g rosii decojite si taiate cubulete
– 1 vanata decojita pijama
– 2 fire ceapa verde
– busuioc, usturoi
– ulei de masline
– sare si piper
– pecorino din belsug
Prerarare: intr-o cratita adaugati putin ulei de masline, rosiile si putina apa. Adaugati putin zahar, sa luati din aciditatea rosiilor si sare. Dati focul la mic de tot si lasati sa fiarba pentru cel putin o oara. Cand sosul e aproape facut, adaugati vanata taiata cubulete mici, ceapa verde si usturoiul. Mai lasati pe foc maxim 10 minute.
Potriviti de sare si piper.
Fierbeti pastele vosrte preferate si le amestecati cu deliciosul sos.
Portia mea a fost cu mult pecorino ras, bun de tot!