Maccheroncini cu ardei

de Isabela Spataru
Ingredinete: 100 g de paste, maccheroncini rigati 1/2 ardei gras rosu 1/2 ardei verde 1 rosie bine coapta 5 frunze de busuioc 1/2 de ceapa 30 g branza rasa ulei de masline sare, piper Ardeii ii curatam de seminte si ii taiem bastonase micute. Ceapa o tocam cat putem de fin, rosia o taiem si pe ea cubulete. Intr-o craticioara puneti apa la foc impreuna cu sare, pentru paste. In doua linguri de ulei de masline inabusim ceapa timp de 2-3 minute. Adaugam si ardeii si lasam sa fiarba la foc mic timp de 10 minute. Intre timp fierbem si pastele. Adaugam peste ardei si rosiile. Mai lasam pe foc inca 2-3 minute. Potrivim de sare si piper. Rasturnam pastele bine scurse de apa si busuiocul. Amestecam si lasam inca 1-2 minute pe foc. La urma adaugam si branza rasuita. Se servesc calde. Buonissime 😛 *****

Related Posts

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. De Acord Afla mai mult