Piept de pui in sos alb

de Isabela Spataru
Recipe by Maya Ingrediente: piept de pui sare, piper ulei de masline vin alb faina, 1 lingura lapte, 200 ml smantana, 2 linguri verdeata, busuioc Pieptul de pui se sareaza si pipereaza si se prajeste in putin ulei de masline. Se stinge cu vin alb. Se lasa sa se evapore vinul. Se scoate pieptul de pui si se lasa la loc cald. In cratita in care am pajit puiul se adauga faina, se dizolva cu laptele. Se condimenteaza dupa gust si se adauga si verdeturile. Adaugam si smantana si lasam sa dea intr-un usor clocot. Adaugam si bucatile de carnita in sos, mai lasam un minutel pe foc si gata. Eu am pregatit o garnitura de piure de cartofi. O mancare delicioasa, se prepara rapid si cei mai importanta e ca-i place lu Alin 😛 *****

Related Posts

11 comentarii

Anonymous ianuarie 31, 2011 - 4:57 pm

Am incercat reteta dar nu mi-a iesit sosul, te rog sa specifici cantitatea de faina caci cred ca am pus prea multa.

Multumesc anticipat.

Răspuns
Anonymous ianuarie 31, 2011 - 4:55 pm

Am incercat reteta dar nu mi-a iesit sosul, te rog sa specifici cantitatea de faina caci cred ca am pus prea multa.

Multumesc anticipat.

Răspuns
Ludmila {CreamyLife.com} martie 11, 2010 - 11:22 am

Buna, Isabela! Vreau sa incerc si eu reteta aceasta, insa in loc de pui vreau sa folosesc carne de curcan. Cum crezi ca o sa-mi iasa? Multumesc!

Răspuns
ISABELA iulie 31, 2008 - 6:06 am

Si eu am incercat cu paste, combinatia e super buna 😛
Aaaa, multumesc mult Nicoleta pentru premiu.
Pupici

Răspuns
ISABELA iulie 31, 2008 - 6:04 am

Diana am sa incerc si cum zici tu sa fac sosul 😛
Multumesc

Răspuns
Nicoleta iulie 30, 2008 - 6:43 pm

Foarte bun facut asa puiul si mie imi place mult sosul asta. Am facut odata cu peste in genul asta.
Cand ai timp ,intra pe blogul meu , ai un premiu de ridicat.
Ciao!

Răspuns
DIANA iulie 29, 2008 - 2:09 pm

Si eu fac pieptul de pui sau cotletul de porc in felul acesta,dar nu pun faina,eu las sa clocoteasca smantana pana scade,sau ca sa ii grabesc ingrosarea,pun o lingura de mascarpone.Cu ciuperci ne place si mai mult.Asa mananca si omu’ meu pieptul de pui,carnea uscata in general.

Răspuns
ISABELA iulie 25, 2008 - 11:55 am

Mariana iti multumesc pentru cuvintele frumoase.
Am trecut si eu pe la tine, ff frumos.

Răspuns
ISABELA iulie 25, 2008 - 11:54 am

Ginette trebuie sa-l incerci e foarte buna 😛

Răspuns
mariana chereches iulie 25, 2008 - 10:15 am

frumoase imagini si imbietoare mancaruri ,felicitari pentru aspectul apetisant si pentru prezentare ,un deliciu sa te citesc!

Răspuns
Ginette iulie 25, 2008 - 8:17 am

Reteta simpla si buna, iar pozele sunt absolut minunate 🙂

Răspuns

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. De Acord Afla mai mult