Crostata cu banane

de Isabela Spataru
Crostata cu banane
Ingrediente aluat:
200 g faina
100 g unt
1 ou
2 linguri apa rece
Framantati rapid un aluat
Infasurati-l in folie alimatara si dati-l 30 de minute la rece

Ingrediente umplutura:
250 ml frisca lichida
1 ou
3 linguri de zahar
putina scortisoara
2 banane

Amestecati toate ingredientele intr-o craticioara
Adaugati si scortisoara dupa gust
Si puneti pe foc pana incepe sa fiarba si se ingroasa ca o budinca
Indeti alutul intr-o forma de tarta
Turnati umplutura
Taiti bananenele rondele
Coaceti pentru cca. 30 de minute la 190°C
Coapta, miroase extrem de bine
Sectiune 😛

 

Related Posts

4 comentarii

ISABELA aprilie 13, 2008 - 6:58 pm

😛 incerc-o sigur o sa-ti placa

Răspuns
Szamcsek Veronica aprilie 13, 2008 - 1:46 pm

Ce bunnn si frumos arata! Si eu vreau!

Răspuns
ISABELA aprilie 11, 2008 - 6:27 am

Nu stiu, eu am incercat doar cu banane 🙂 da e buna la gust incerc-o cu incredere

Răspuns
Anonymous aprilie 10, 2008 - 9:12 pm

Se poate face crostata si cu alte fructe?
Ca intotdeauna ti-a iesit f. frumoasa si sint convinsa ca este si f. buna la gust!

Danieluta

Răspuns

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. De Acord Afla mai mult