Castane la cuptor

de Isabela Spataru
ChestnutToamana a trecut demult, dar inca in supermarket-uri se mai gasesc castane. Sincera sa fiu, nu prea ma omor dupa ele asa coapate, le prefer mai mult facute piure, in creme si alte dulciuri.

Chestnut

Cat am stat la Roma, la fiecare colt de strada sau piata, ii gaseam pe „tuciurii” care stateau plictisiti pe un scaun, cu un ziar in mana, asteptand cate un turist sa cumpere castane coapte :).
Azi am copt si eu cateva castane, de pofta 😛
Cum le prepar eu la cuptor: le crestez putin cu cutitul si le arunc intr-o tava. In circa 30 de minute sunt gata. Cand incepe sa miroasa la bucatarie „a copt” sunt gata.

Chestnut

Cu grija du ce s-au racit, le decojim si le mancam.

Chestnut

Related Posts

6 comentarii

Anonymous aprilie 24, 2012 - 2:04 pm

@ISABELA cat timp se lasa?

Răspuns
Ala Oancea decembrie 4, 2009 - 6:55 pm

Am facut si eu anul asta pentru prima data si numa m-am enervat cu ele ca nu vroiau sa iasa din coaja 🙁

Răspuns
ISABELA decembrie 4, 2009 - 11:28 am

Ileana in Kaufland am gasit.
Mersi 🙂

Răspuns
ISABELA decembrie 4, 2009 - 11:27 am

Mersi Diamond 🙂
Pup si week-end placut!

Răspuns
Ileana decembrie 4, 2009 - 9:23 am

Dar unde ai gasit castane in Bucuresti??????
Urmaresc cu interes blogul tau. Cu bine Higeia

Răspuns
diamond decembrie 3, 2009 - 1:00 am

pofta mare!:D nu mai stiu nimik de tine!te pup:D

Răspuns

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.