
Pentru 2 persoane :: Usor de preparat :: Preparare 20 minute :: Coacere 45 minuteIngrediente:
– 4 rosii medii, coapte dar tari
– 4 linguri orez prefiert
– 2 cartofi medii
– 1 catel usturoi
– frunze de busuioc
– ulei de masline
– sare, piper
– 4 rosii medii, coapte dar tari
– 4 linguri orez prefiert
– 2 cartofi medii
– 1 catel usturoi
– frunze de busuioc
– ulei de masline
– sare, piper
Preparare: luam rosiile si le taiem deasupra un capacel, cu ajutorul unei lingurite scoatem miezul, pe care il pastram intr-un castronas. Presaram interiorul rosiilor cu sare. Le asezam pe o tava de ceramica tapetata cu hartie de copt.
Umplutura: peste pulpa de la rosii adaugam orezul,

2 linguri ulei de masline, usturoiul tocat marunt, frunze de busuioc rupte, sare si piper. Amestecam compozitia si o lasam la odihnit pentru 10 minute.
Cartofii ii taiem in felii potrivite si ii aruncam printre rosii. Umplem rosioarele. Preincalzim cuptorul la 190 gradeC, acoperim tava cu folie de aluminiu si o dam in cuptor pentru 25 de minute. Dupa acest timp, cu crija indepartam folia si mai lasam in cuptor pentru alte 15-20 de minute.
Servim rosiile umplute impreuna cu cartofii asa ca atare sau cu friptura de pui.
Sunt bune si reci!
4 comentarii
Pare “bun-bun”
Te asteapta la mine pe blog,un premiu cu ciocolata si zahar,pe care te rog sa-l ridici!te pup cu drag!
Isabela, iti transmit o leapsa!
pupicei! week-end placut!
scuze de intarzierea cu care iti raspund.
sunt de acord cu un schimb de linkuri.treceme cu titlul “Bijuterii realizate Manual”.lasami un comment referitor la cum sa te trec pe tine la parteneri.
O seara placuta sa ai