Salata de alge Wakame si tofu

de Isabela Spataru

IMG_8592

Algele marine Wakame si tofu sunt nu numai importante in supa miso, dar sunt, de asemenea, intalnite intr-un numar mare si in alte preparate japoneze, de la supe, salate sau alte preparate calde. Sarace in grasimi si calorii, dar bogate in vitamine si proteine, algele wakame sunt excelente pentru o alimentatie echilibrata si de a te mentine in forma.

Eu am folosit la salata mea, aceste alge Wakame, pe care le puteti si voi cumpara de pe site-ul Sea-Way.ro. Vin congelate, intr-o punga transparenta si au 1 kg. Ce mi-a placut, e ca vin deja marinate, tu doar trebuie sa te gandesti ce sa mai pui pe langa ele.
 
IMG_8574
 
Eu am facut un bol mare de tot de salata cu tofu, rosii cherry si castravete. Extrem de buna si satioasa. In perioada asta, premergatoare Craciunului, cand organismul nostru trebuie sa fie cat mai curat de toxine si alte nebunii, salata asta e numai buna! Dar daca nu vreti combinatia mea, o puteti manca ca atare, pe langa sushi.
 
IMG_8607
 
Pentru 2 portii mari de salata aveti nevoie de:
– 3-400 g alge wakame
– 200 g rosii cherry
– jumatate de castravete, din acela mare
– 150 tofu natur
 
IMG_8587
 
Preparare: nu va trebuie dacat un bol mare, unde turnati algele, adaugati rosiile cherry taiate pe jumatate si castravetele taiat feliute subtiri. Peste salata noastra adaugati cubulete de tofu.
 
IMG_8638
 
Serviti-o cu mare pofta!
 
IMG_8619

Related Posts

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. De Acord Afla mai mult