FoodPanda.ro

de Isabela Spataru

 

foodpanda

Recunosc ca nu stau in fiecae zi in bucatarie. Oricat de mult mi-ar placea sa gatesc, am nevoie si eu de timp sa ma detasez de toata nebunia din bucatarie. O seara friguroasa de decembrie si un filmul ar fi scenariul perfcet, dar daca n-ai nimic de mancare in frigider, degeaba! Decat sa te sui repede in masina si sa umbli prin tot orasul dupa cumparaturi, mai bine stai comod acasa si comanzi din fata calculatorului. FoodPanda.ro este un portal unde iti ofera o varietate mare de restaurante, unde iti poti alege mancarea preferata, iar mancarea iti vine direct la usa.

Chiar si cel mai mare mofturos isi gaseste felul de mancarea preferata, pizza, paste, chinezesc, chair si mancare traditional romaneasca. FoodPanda iti da posibilitatea sa compari acelasi fel de mancare de la mai multe restaurante, in felul acesta iti poti alege pretul cel mai mic.

De asemenea poti descarca aplicatia si pe smartphone, in felul acesta poti comanda usor si comod de pe telefonul mobil.

Related Posts

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. De Acord Afla mai mult