778
Ieri va invitam la un eveniment culinar organizat de Franke si Domo, gazduit de Galeria Mobexpert din incinta Baneasa Shopping City. Acum vin si cu imagini si impresii. Invitatul special a fost Alexandru Cirtu, finalist MasterChef Romania, Sezonul 1, care a pregatit 3 feluri de mancare si-un desert, toate demne de-un MasterChef. Admosfera minunata, oameni deosebiti, mancare buna, plus multe surprize pregatite de Franke si Domo. Eu am fost acolo si mi-am luat sortul de FrankeChef! 🙂
Dar toate aceste preparate au fost gatite in acelasi timp, o inovatie de la Franke, cuptorul My Menu, care poate gati in acelasi timp 4 preparate, la temeraturi diferite, fara sa-si imprumute mirosul unul de la altul.
O inovatie tehnologica ce permite comunicarea intre cuptorul Franke si un smartphone.
Practic iti descarci aplicatia pe telefon, unde poti selecta meniurile dorite dintr-o lista variata de retete, toate retetele fiind disponibile in diferite variante de cantitati, de la 2 persoane pana la 10. Atunci cand mancarea este gata, cuptorul transmite un mesaj pe telefon, anuntand ca preparatul poate fi scos din cuptor.Ingenios, nu? Eu una m-am indragostit de cuptor si deja stiu ce vreau la viitoarea mea bucatarie. Daca doriti sa-l achizitionati si voi, il gasiti la magazinele Domo.
Pe langa macarea minunata, am avut parte si de o tombola, unde cei mai norocosi dintre noi au plecat acasa cu cate un mic premiu. Vedeti ce-ati pierdut? Dar stati, acum sa va arat si preparatele:
Vanata umpluta cu orez basmati, multe mirodenii si trei feluri de branza: provolone, parmezan si pecorino.
Cannelloni umpluti cu pancetta si-un sos de carne tocata si ricotta.
Rulata de vitel, umpluta cu omleta.
Siiii…. desertul, o tarta absolut delicioasa de mere.
Am avut placerea sa ma reintalnesc cu draga mea Gaby Cara si Zamzu, dar si cu o noua bloggerita, Dana.
Multumesc inca odata Iuliana pentru invitatie, Franke si Domo pentru surprize. A fost o dupa-amiaza plina de arome si oameni frumosi!
Cum a fost la evenimentul Franke si Domo
postare anterioară