985
Bine v-am regasit dragii mei. Dupa cateva saptamani de relaxare si plimbare, am revenit un picut si pe la blogul meu cel drag :P. Mi-ati lipsit tare mult, am mai intrat din cand in cand, sa moderez cometariile si imi cer mii de scuze celor care mi-au scris si nu am putut sa raspund.
Va propun o reteta tare buna si usoara cu dovlecei, preferatii mei :D. Bruschette cu dansii, preparate un picut mai diferit ca cele clasice. Reteta am luat-o din Cucina no problem, august/2009.
Va propun o reteta tare buna si usoara cu dovlecei, preferatii mei :D. Bruschette cu dansii, preparate un picut mai diferit ca cele clasice. Reteta am luat-o din Cucina no problem, august/2009.
Pentru 2 persoane :: Rapida :: Preparare 15 minute :: Coacere 20 minuteIngrediente:
– 4 felii paine, de preferabil din aceia taraneasca pe vatra
– 2 dovlecei mici sau unul mare
– 2 oua
– 100 ml lapte
– sare, piper, boia iute
– frunze de busuioc
-ulei de masline, unt
– 4 felii paine, de preferabil din aceia taraneasca pe vatra
– 2 dovlecei mici sau unul mare
– 2 oua
– 100 ml lapte
– sare, piper, boia iute
– frunze de busuioc
-ulei de masline, unt
Preparare: taiem dovleceii rondele subtiri.
Din: 2 linguri ulei de masline, putina sare si boia iute si cateva frunze de busuioc tocate, pregatim un sos.
Ungem o tava cu putin unt.
Intr-un castron batem ouale cu sare si piper, adaugam si laptele. Luam fiecare felie de paine si o inmuiem in acest amestec.
Le asezam in tava, pe fiecare felie de paine asezam felii de dovlecei, pe care ii ungem cu sosul pe care l-am pregatit putin mai inainte.
Dam tava la cuptorul preincalzit la 200 gradeC, pentru 20 de minute.
Le servim calde.
Pofta mare!
10 comentarii
sunt foarte bune am pus si putin parmezan peste dovlecei…o nebunie
Interesanta reteta ta si imi face cu ochiul asa ma ma apuc de treaba…am pus la cuptor un sufle de dovlevei si daca tot mai am doveleii incerc si reteta ta…revin cu pareri …dar sunt sigura ca e foarte buna
Draga Isabela,
Blogul tau este minunat. Am dat de el cautand o reteta de prajitura cu mac, dupa o vacanta in care m-am ghiftuit cu prajituri pragheze cu mac.
Iar azi m-ai convins sa fac aceasta reteta cu dovlecei.
Felicitari si spor in continuare.
cu drag
DELICIOS!
E minunat blogul tau, de cate ori intru sa mai citesc imi incanti privirea…felicitari !
Eu am comis-o,ne-a placut la toti,si-ti multumim.
Am postat-o si pe blogul meu.Merci 🙂
Buna Isabela, ma bucur ca ai revenit! Reteta suna delicios. Ai idee cu ce as mai putea inlocui dovleceii ?
Merci
Bine te-am regasit Mariana. Mult succes cu blogul, sa faci numai bunatati si vizitatori multi 😀
Mersi ca m-ai trecut in listuta ta, o sa te regasesti si tu la mine 🙂
Pofta mare si tie la bruschette cu dovlecei.
Pupici!
Hello Maya, ma bucur ca-ti plac bruschettele, maine mai fac o tava mare pentru mama si mamaia :P.
Te pup!
Bine ai revenit!mie mi-ai lipsit!Nu stiu daca ai citit de mine!iata:am un blogusor(ca blog nu se poate numi ca e tare simplut si te-am trecut in lista preferatilo mei!sper sa nu te superi!OK?
Bunatati-simple.blogspot.com
Reteta e grozava!mai am si eu ingradina dovlecei si am s-o incerc!
Delicioasa!Ma bucur ca ai aparut,si ca ai aparut tocmai bine,ca mai am dovlecei prin gradina 😀
Merci de reteta,o voi încerca negresit!