Tarta cu branza si lichior

de Isabela Spataru

Pentru 12 felii :: Preparare 15 minute :: Coacere 60 minute

Avem nevoie de:
1 kg branza de vaci
5 oua
200 g zahar
vanilie
putina sare
100 g stafide inmuiate in rom
350 ml lichior de oua
1 plic praf budinca de vanilie
putin praf de copt

Preparare: separam oualele. Batem galbenusurile cu zaharul si vanilia.

Adaugam lichiorul de oua.

Praful de budinca si praful de copt.

Branza si stafidele si albusurile batute spuma cu un praf de sare.

Turnam totul intr-o forma de tarta si coacem la 175°C pentru 60 minute.

Presarm cu zahar pudra dupa ce s-a racit.

Related Posts

8 comentarii

Clausewitz mai 3, 2009 - 4:41 pm

Oi. Parabéns pelo excelente blog. Gostaria de lhe convidar para visitar meu blog e conhecer alguma coisa sobre o Brasil. Abração

Răspuns
dora aprilie 30, 2009 - 10:41 pm

Superba tarta ai facut tu aici fata draga…m-ai castigat pe vecie cu ea…sunt topita dupa tot ce-i cu branza…te astept pe la mine…te asteapta un premiu…pupici

Răspuns
ISABELA aprilie 24, 2009 - 1:29 pm

Nico sa o incerci, merge foarte bine si cu ricotta, iese mai cremoasa 😛

Pup!

Răspuns
ISABELA aprilie 24, 2009 - 1:28 pm

Flor eu am facut=o pentru Paste, a avut foarte mare succes. Da praful de budina este pentru a nu curge zeama din ea :P. Pe langa amidon, mai contine vanilie si ceva colorant, fiecare pune ce vrea 😀

Răspuns
ISABELA aprilie 24, 2009 - 1:27 pm

Diamond chiar e buna 😛

Răspuns
Nicoleta aprilie 24, 2009 - 11:50 am

Aoleo…mor de pofta cand am vazut tarta ta! Super!!!
ciaooo

Răspuns
Flor aprilie 24, 2009 - 7:43 am

Tare bine arata tarta ta! Merge facuta si de Paste.
Budinca de vanilie o pui ca sa mai intareasca un pic compozitia? Personal nu prea folosesc prafuri gen budinca… nu ar merge amidon de porumb oare?

Răspuns
diamond aprilie 23, 2009 - 10:50 pm

ador tot ce are branza! creca e delicioasa! 😀

Răspuns

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.