O reteta foarte rapida si foarte buna de pregatit in week-end. Bun, crocant pe deasupra, moale si foarte aromat in interior. V-am facut pofta? Pai incercati-l!
Retete de genul acesta sunt cu sutele pe net, eu am ales una dintre ele.
Retete de genul acesta sunt cu sutele pe net, eu am ales una dintre ele.
Pentru 4 persoane :: Rapid :: Preparare 10 minute :: Coacere 1 h
Ingrediente:
– 1 pui
– unt
– verdeturi: busuioc, salvie, rosmarin, cimbru
– usturoi
– sare, piper
– cartofi
Ingrediente:
– 1 pui
– unt
– verdeturi: busuioc, salvie, rosmarin, cimbru
– usturoi
– sare, piper
– cartofi
Preparare: pentru untul aromatizat cu verdeturi am folosit: unt, cca. 100 g, verdeturile(busuioc, salvie, rosmarin, cimbru), 2 catei de usturoi si sare.
Am frecat untul pana a devenit crema. In mojar am pisat usturoiul cu sarea si verdeturile, pana au devenit pasta. Le-am amestecat cu untul.

Untul aromatizat cu verdeturi merge sa-l mancati si pe paine, la micul-dejun.
Puiul, dupa ce l-am spalat bine si uscat, cu degetele, usor, am desprins pielea de pe carne. Procedati usor, sa nu rupeti pielea. Pe sub piele, umplem puiul cu untul cu verdeturi. Asezam puiul intr-o tava, il ungem cu sare si piper si il stropim cu zeama de lamaie. Pe langa putem arunca si cativa cartofi. Dam la cuptor, pentru 1 ora.
5 comentarii
a fost foarte bun. multumim pt reteta!
Salut,varog frumos sa schimbati linkul meu http://www.niggeridinvisoi.blogspot.com cu cel nou adica http://www.niggerul.ro .Multumesc anticipat!
Pacat ai strapuns pielea cand ai introdus untul aromat…
Mamaia
Super arata puiul….si cred ca a fost buuuunnn.
arata si suna grozaaaav!!