Pipet de pui in aluat de bere

de Isabela Spataru
Tot o reteta de la Jamie Oliver. Un aluat extrem de usor de preparat si care face o crusta super buna. Prin acest aluat puteti da inele de calamari, peste file, legume de tot felul. Eu am ales pentru inceput pipet de pui. Dar mai intai sa pregatim aluatul.
Pentru 4 persoane :: Rapid :: Preparare 10 minute :: Coacere 15 minute

Ingrediente pentru aluat:
un pahar de 1/4 l de bere
un pahar de 1/4 de faina
1 ou
sare, piper

Separam albusul de galbenus. Batem galbenusul cu sare, berea si faina.

Separat batem spuma albusul cu un praf de sare. Adaugam peste aluat si amestecam.

Gata aluatul. Nu va ia mai mult de 10 minute sa-l pregatiti.

Si acum taiem pieptul de pui ca pentru snitele. Il saram si piperam bine pe ambele parti.

Dam fileurile de pui prin aluat.

Si le prajim in ulei incins. Le scoatem pe o bucata de hartie absorbanta.

Aluatul devine asa de crocante. Sunt buneee.

Am dat prin alut si cateva bastonase de ardei gras rosu.

Related Posts

2 comentarii

ISABELA februarie 19, 2009 - 10:21 am

Cu placere Doina 🙂

Răspuns
Doina februarie 19, 2009 - 9:58 am

Este delicios, 😉

mersi Isabela

Răspuns

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. De Acord Afla mai mult