
Pentru 6 persoane :: Rapida :: Preparare 15 minute :: Coacere 25 minute
Preparare: taiem 500 g file de pangasius sau alt peste, in cubulete. Ungem o forma cu unt si asezam cuburile de peste.

Dezghetam si vreo 200 g spanac sau proaspat pe care il oparim si tocam, si il presaram peste peste.
Sosul: tocam o ceapa si un morcov si le rumenim in unt. Adaugam 200 ml de smantana si cand incepe sa fiarba adaugam cascaval ras, cca. 200 g. Turnam sosul peste spanac.
Fierbeti 500 g de cartofi. Pregatiti din ei un piure, asa cum il faceti deobicei cu unt, lapte si un praf de sare. Turnati piureul peste sos. Dati la cuptor la 200 gradeC, pentru 25 de minute.
Se serveste calda, dar este buna si rece.
4 comentarii
scumpa iza de ce nu vad si eu pozele la reteta asta pe care precis o voi face? iubesc pestele! inca ceva .acoperi forma inainte de a o baga la cuptor? mersi. lore
Imi place tare pestele si reteta asta arata delicios!
Che meraviglia questo piattino con pangasius, mia figlia lo adora!
M-ai convins, eu care nu sint innebunita dupa peste, o portie din asta sigur as minca. Felicitari pentru reteta !