952
Sunt indragostita de Jamie, da recunosc si Alin nu se supara. Imi place felul lui cum gateste, retete simple si combinatii la care nu te astepti. Anul asta avem in plan sa ne ducem la Londra (Alina stie de ce :P) si am sa-i caut si restaurantul.
Muschiuletul pe care l-am facut dupa reteta lui este foarte bun,crocant pe deasupra si moale si suculent in interior.
Muschiuletul pe care l-am facut dupa reteta lui este foarte bun,crocant pe deasupra si moale si suculent in interior.
Pentru 4 persoane :: Dificultate redusa :: Preparare 10 minute :: Coacer 1h30′Ingrediente:
1 bucata muschi de porc, al meu a avut 1 kg
cateva ace de rosmarin
3-4 catei de usturoi
boabe de piper rosu, eu am pus negru
sare
ulei de masline
1 bucata muschi de porc, al meu a avut 1 kg
cateva ace de rosmarin
3-4 catei de usturoi
boabe de piper rosu, eu am pus negru
sare
ulei de masline
Pregatim condimentele si mojarul.
Si le pisam pana devin o pasta.
Cam asa.
Saram bine bucata de muschi pe toate partile. Il ulgem cu ulei de masline si cu paste de mai sus.
Asezam muschiul pe gratarul de la cuptor. Sub gratar asezam o tava cu putina apa(sa nu se arda) si lasam la cuptor pentru 1 ora si jumatate la 200 gradeC.
Buuun.
7 comentarii
Excellent article. I will be going through a few of these issues as well..
astept muschiuletul sa se faca.sper sa fie la fel de bun pe cat arata.
Mamichan, Oana va multumesc 🙂
Isabela si eu il iubesc pe Jamie, ma uit la emisiunile lui fara sa clipesc! Felicitari arata f bine
Mai da nu am cartile lui si le-am vazut…tre sa le iau
Arata super delicios!!Felicitari si spor la cat mai multe papici bune;)
Hello Dani si mersi de vizita . Ma mentin cu sport mult, nu abuzez niciodata la masa su nu mananc niciodata dupa ora 7 seara 😛
Super bine arata toate retetele tale dar am si eu o intrebare,cum te mentii mancand atatea bunatati? 😀