1,1K
Pentru 2 persoane :: Preparare 30 minute :: Coacere 30 minute :: Dificultate scazuta
Ingrediente:
– 200 g paste scurte
– 3 ardei copti mari
– o mana buna de parmezan proaspat ras
– sare, piper, ardei iute
– 3 linguri ulei de masline
– 2 catei de usturoi
– 200 g carnaciori picanti italienesti
– o mana buna de cascaval sau mozzarella rasa
Preparare: preincalziti cuptorul la 180 gradeC. Pregatiti o tava in care vreti sa coaceti pastele.
Separat fierbeti pastele intr-o cantitate suficienta de apa si putina sare.
In robot adaugati ardeii copti, curatati bine de cotoare si seminte, parmezanul, o lingura ulei de masline, usturoiul, sare, piper si ardei iute. Mixati bine pana devine o pasta omogena.
Separat, intr-o tigaie, adaugati restul de ulei de masline si carnaciori fara pielita. Ii rumeniti pana devin maro, si carnita este bine facuta. Adaugati pastele in tigaie si sosul de ardei copti.
Mai lasati pe foc inca 2-3 minute.
Rasturnati pastele in tava de copt si adaugati cascavalul ras. Dati la cuptor pentru 10-15 minute, pana cand branza se topeste.
Sa aveti pofta!
[warning]Ca sa nu pierzi nicio postare, aboneaza-te la site prin e-mail![/warning]
Paste la cuptor cu sos de ardei copti
O reteta de paste la cuptor extrem de usoara si de gustoasa.