679
Lasagne cu ragu si legume
Ingrediente pentru 4 persoane:
250 g foi de lasagne cu ou
300 g carne tocata de vita
600 g passata de rosii
1 ceapa (140g)
300 g de vinete
busuioc
4 linguri ulei de masline
piper
branza razuita 40 g
faina 40 g
unt 40g
lapte 700 ml
nucsoara macinata
sare
Preparam ragu-ul:
Spalam vinetele si le taiem cubulete mici.
Ceapa o tocam marunt.
Rupem si frunzulitele de busuioc.
Prajim ceapa in ulei de masline pentru 3 minute la foc mic.
Adaugam carnea, lasm 3 minute pe foc
Adaugam si vinetele, amestecam si mai lasam inca 3 minute.
Adaugam peste passata de rosii, saram si piperam, acoperim si lasam sa fiarba la foc mic timp de 40 de minute.
Spre final adaugam si frunzele de busuioc.
Preparam si bechamell-ul, il lasam la racit.
Ragu-ul se lasa la racit
Ungem o tava pentru lasagne, adaugam o foaie, intindem ragu, sosul si presaram branza.
4 comentarii
Edith fati curaj, e super buna merita sa o faci 😛
suuper ti-a iesit!
inca nu am incercat sa fac lasagna…
😛
Ce bunatate ti-a iesit…:)