Lasagne cu ragu si legume

de Isabela Spataru
Lasagne cu ragu si legume
Ingrediente pentru 4 persoane:
250 g foi de lasagne cu ou
300 g carne tocata de vita
600 g passata de rosii
1 ceapa (140g)
300 g de vinete
busuioc
4 linguri ulei de masline
piper
branza razuita 40 g
faina 40 g
unt 40g
lapte 700 ml
nucsoara macinata
sare
Preparam ragu-ul:
Spalam vinetele si le taiem cubulete mici.
Ceapa o tocam marunt.
Rupem si frunzulitele de busuioc.
Prajim ceapa in ulei de masline pentru 3 minute la foc mic.
Adaugam carnea, lasm 3 minute pe foc

Adaugam si vinetele, amestecam si mai lasam inca 3 minute.

Adaugam peste passata de rosii, saram si piperam, acoperim si lasam sa fiarba la foc mic timp de 40 de minute.
Spre final adaugam si frunzele de busuioc.
Preparam si bechamell-ul, il lasam la racit.
Ragu-ul se lasa la racit
Ungem o tava pentru lasagne, adaugam o foaie, intindem ragu, sosul si presaram branza.
Continuam pana terminam cu foaie , ungem cu sos si presaram branza.
Acoperim tava cu o folie de aluminu si dam la cuptor pentru 20 de minute.
Luam folia si mai lasam 10 minute.
Scoasa din cuptor, rumena si frumoasa 😛
Sectiune, rezultatul DEMENTIAL de buna

 

Related Posts

4 comentarii

ISABELA aprilie 5, 2008 - 6:44 pm

Edith fati curaj, e super buna merita sa o faci 😛

Răspuns
Edith aprilie 5, 2008 - 6:36 pm

suuper ti-a iesit!
inca nu am incercat sa fac lasagna…

Răspuns
ISABELA aprilie 5, 2008 - 7:51 am

😛

Răspuns
Anonymous aprilie 5, 2008 - 5:12 am

Ce bunatate ti-a iesit…:)

Răspuns

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.