
Un deliciu, noua nu prea ne place kiwi asa ca atare, de fiecare data ii nimeresc acruti, asa facuti cu sirop sunt o nebunie 😛
Ingrediente:
600 g kiwi
300 g zahar
1 felie lamîie
2 linguri zeama de lamîie
Kiwi ii curatam de coaja, ii cantarim si ii taiem in felioare nu prea subtiri.

Adaugam intr-o cratita antiaderenta si punem la foc mica sa fiarba pana scade din zeama si se ingroasa.

Turnati in borcanele , le inchideti bine si le intoarceti ci fundul in sus 5 minute. In felul acesta siropul intra in filetul capacului si in felul acesta se sigileaza bine.


3 comentarii
Mi s-au strîns papilele de pofta! Trebuie sa mai fac o tura! 🙂
un mic premiu de la mine … stiu ca nu ne cunoastem dar eu te urmaresc de o vreme si imi plac retetele tale … premiul o vezi pe blogul meu ..
Nice,love kiwi.