CONCURS ~ Prajiturele pentru Mos Craciun

de Isabela Spataru

Decembrie, luna cadourilor, a bucuriei. Cred ca este cea mai frumoasa luna din an, cand toti ne straduim sa alegem cadoul perfect pentru cei dragi, cand ne aranjam casa de sarbatoate, cand impodobim bradul frumos sa-l asteptam pe Mos Craciun.

Dragele mele, va propun un concurs dulce, care va pune la lucru creativitatea voastra si spiritual artistic. Ce trebuie sa faceti. Sa cautati in colectia voastra de retete speciale de fursecuri si sa pregatiti una dintre ele, speciala pentru Seara de Ajun, cand il asteptam pe Mosu, cu o farfuriuta de fursecuri bune si un pahar de laptic sunt bradul frumos impodobit.

Regulament:

La acest concurs organizat de Isabela Cuisine, poate participa oricine, din orice colt al lumii.

Pentru a participa la concurs trebuie sa :

1. Sa pregastiti o reteta de fursecuri .

2. Sa faceti un arangament frumos, ceva special sa-l incanti pe Mos Craciun, doar sunt pregatite pentru el.

3. Sa fotografiati ce ati facut si sa trimiteti pe adresa mea de e-mail, iza@isabelacuisine.com, maxim 3 fotografii cu farfuriuta de fursecuri speciala pentru Mos Craciun si reteta impreuna cu toate etapele de pragatire a acestuia. Trebuie neaparat sa specificati sursa retetei, de unde v-ati inspirit, daca ati inprumutat reteta de la altcineva, si daca este posibil sa cereti acordul acelei personae sa participati la concurs.

4. Puteti posta reteta si pe blogul/site-ul dvs. si sa specificati la finalul retetei ca participati la concursul Prajiturele pentru Mos Craciun, de pe blogul Isbela Cuisine si sa puneti link-ul catre blogul meu.

Fotografiile care participa la concurs impreuna cu retetele vor fi publicate pe blogul Isabela Cuisine, la postul Prajiturele pentru Mos Craciun, am sa editez de fiecare dat cand voi prima cateo reteta participanta.

5. Poate sa fie si o reteta mai veche postata pe blog/site-ul dvs.

6. Mail-ul catre mine trebie sa fie compus asa: Titlul: Concurs ~ Numele retetei, atasati pozele si reteta completa, va semnati la urma cu numele complet si daca aveti site/blog sa puneti linkul catre acestea.

Alegerea castigatorilor: se va face de mine, autoarea blogului, impreuna cu familia mea.

Termenul limita cand puteti trimite fotografiile impreuna cu reteta este de 31 Decembrie 2008.

Castigatorii vot fi anuntati pe blogul Isabela Cuisine pe data de 4 Ianuarie 2009.

Premiile sunt surpriza.

Concurentii:

1. Edith Frincu cu Fursecuri fragede

2. Vera Uzelac cu Magdini biscuiti turta dulce

3. Ginette cu Braduti – fursecuri

4. Ina cu Snickerdoodles – fursecuri cu scortisoara

5. Florea Laura cu Prajitura Craciun

6. Teo cu Biscuiti spiralati

7. Diana Borca cu Biscuiti festivi

8. Elisa Popescu cu un colaj de 2 retete de fursecuri. Fursecuri cu suflet: Fursecuri cu nuca si Lamaite glazurate

9. Cristina Remes cu Turta dulce

10. Sigartau Claudia cu Fursecuri „Zi si Noapte”

11. Alina cu Duchesse cu ciocolata

Prima care a spart gheata este Edith cu acesta minunata reteta de fursecuri.

Cookies

Ne trebuie:

4 oua, 250 g zahar, 250 ml ulei, 450 g faina, 1 fiola esenta de vanilie (Dr. Oetker) (eu am avut din cea Butter vanilla – ies super cu ea), 50 g ciocolata milka cu lapte.

Cum se fac: Se sparg cele 4 oua intr-un castron si se amesteca bine de tot cu zaharul (cca 2-3 minute), Apoi se adauga uleiul, putin cate putin, se pune apoi faina in ploaie (aici amestecam cu o lingura sau paleta),iar la sfarsit adaugam si fiola de vanilie. Se obtine o pasta care se pune cu seringa (sau cu un posh) in tava neunsa.Eu am pus pe hartie de copt pt ca cuptorul meu cam arde.Faceti diverse forme dupa imaginatie si pricepere.Se coc la foc iute , la treapta 3 (170 gr) pentru cca 10 minute (sau chiar mai putin, in functie de cuptor).Va sfatuiesc sa va uitati destul de des la ele pentru ca se maronesc pe fund foarte repede. aca le vreti cu stafide, inainte de-a le introduce la cuptor puneti pe fiecare cate 1-2-3 stafide, la alegere.Daca vreti cu ciocolata, atunci cand le scoateti din cuptor, inmuiati-le in ciocolata topita la bain-mariesau le ornati cu ajutorul unei pungute taiata la un colt.Ca o sugestie, cum fac eu: pun ciocolata intr-o punguta (mai mica si mai groasa),o leg cu ceva si o pun intr-o craticioara cu apa fierbinte si o las acolo pana se topeste toata ciocolata,apoi tai un colt al pungii si ornez.Foarte bune si fragede, se pastreaza in cutii inchise, iar dupa 2-3 zile sunt si mai bune.

Click aici pentru a descarca aceasta reteta in format pdf.

*****

Credeam ca nu mai vrea nimeni sa participe la concursul meu, eram foarte dezamagita 🙁 , dar am primit un e-mail de laVera, care mi-a scris ca participa la concurs. Imediat am inceput sa traduc reteta ei din sarba in engleza si apoi in romana. Multumesc Vera ca ai trimis reteta, biscuitii tai sunt minunati, foarte apetisanti si foarte frumos ornati si aranjati.

Cookies>

Ingrediente:

2 oua

250 g zahar

250 g miere

250 g unt

1 lingura de grasime

450 g unt

1 kg de faina

vanilie, nucsoara, cuisoare, coaja de lamaie

Preparare:

Inmuiati grasimea si untul, adaugati restul de ingrediente. La sfarsit adaugati faina si amestecati bine cu mana alutul pana se desprinde de castron. Lasati-l sa se odihdeasca 2 ore. Intindeti din aluat foi de 0,5 cm si stantati din el diferite forme. La coaceti la 180°C pana se rumenesc.

Pentru uns:

250 g zahar pudra

2 linguri de suc de lamaie

1 ou

Click aici pentru a descarca aceasta reteta in format pdf.

*****

 

Cookies

Ginette, participa cu o minunata reteta de Braduti-Fursecuri.

 

Ingrediente:

– 200 g unt- 110 zahar pudra- 1 ou- 300 g faina- 20 g amidon- esenta vanilie- coaja rasa de lamaie. Mi-am luat un spritz de facut fursecuri si a inceput distractia. Am folosit discul bradut, ca tot vine Craciunul. Se freaca spuma untul + zaharul apoi se adauga oul si (aromele). Faina cernuta impreuna cu amidonul se adauga treptat peste compozitie si se obtine un aluat tocmai bun de umplut spritul. I-am copt la foc potrivit, nu prea mult ca sa nu-si schimbe culoarea. Apoi m-am gandit sa ii fac sa semene cu niste adevarati braduti de Craciun, am colorat aluatul in verde si i-am ornat cu niste margeluse de zahar, pe post de globulete, dupa care i-am bagat la cuptor.

Cookies

Cookies

 
Click aici pentru a descarca aceasta reteta in format pdf.
 
 
 
*****
 
Snickerdoodles
 
De la Ina am primit urmatoarea reteta pentru concurs.
Snickerdoodles – fursecuri cu scortisoara Snickerdoodles sunt niste fursecuri de origine americana, particularitatea lor constand in scortisoara si crema de tartar (negasind am folosit amidon si praf de copt), care le ofera un gust aparte. Desi denumirea lor v-ar putea duce cu gandul la batoanele Snickers sa stiti ca nu au nicio legatura unele cu altele! Sunt deosebite, atat ca aspect cat si ca gust si textura: difera complet de fursecurile obisnuite!
Ingrediente (mie mi-au iesit 66 de fursecuri):
– 1 cana (SUA) cu unt = aprox. 160 g
– 1 1/2 cana zahar = 285 g
– 1 l-ta vanilie
– 4 lg lapte de soia (eu am pus 6) amestecate cu 2 l-te amidon de porumb
– 3 cani SUA de faina alba = 420 g
– 1/2 l-ta sare
– 1 l-ta praf de copt
– 1 l-ta amidon de tapioca/porumb
– 2 lg scortisoara
-4 lg zahar
Incingeti cuptorul la 150 grade.Mixati untul (care este moale) cu zaharul pana devine o pasta cremoasa. Adaugati apoi vanilia si laptele amestecat cu amidonul de porumb. In alt bol combinati faina cu praful de copt, sarea si amidonul de tapioca/porumb (amidonul de tapoica se obtine mixand perlele de tapioca). Adaugati ingredientele uscate putin cate putin peste cele lichide si amestecati bine. Aluatul rezultat nu trebuie sa fie faramicios. Al meu a fost faramicios asa ca pe langa cele 4 linguri de lapte am mai adaugat doua si a fost perfect. Rezulta un aluat maleabil si moale.Intr-un bol mai mic amestecati scortisoara cu zaharul. Formati bilute din aluat si rostogoliti-le in amestecul de scortisoara-zahar.Luati cate o bila si cu ajutorul unei furculite aplatizati biluta, facand dungulite perpendiculare cu ajutorul dintilor furculitei.Puteti face aceste fursecuri in doua moduri: cu ajutorul furculitei si cu ajutorul unui pahar. Cu paharul: luati o biluta de aluat si presati-o cu fundul paharului cat de subtire sau gros doriti.Coaceti 12 minute pentru fursecuri mai moi si 14 minute pentru fursecuri mai crocante. Nu coaceti mai putin sau mai mult decat timpul indicat. Aveti grija cand le scoateti deoarece sunt moi. Sunt delicioase!

Snickerdoodles

Snickerdoodles

 
 
*****
Christmas Cake

Florea Laura participa cu o reteta minunata de prajitura, care este preferata intregii familii.

Prajitura Craciun
Ingrediente:
8 oua
150-200 g zahar
200-250 g faina
esente: rom, vanilie, lamaie, portocale (dupa preferinte)
un varf de cutit sare
crema de ciocolata (sau ciocolata topita)
fulgi de cocos
Preparare:Se separa albusurile de galbenusuri iar in castronul cu albusurile se presara putina sare.Se bat albusurile spuma (ca la bezele) si se adauga treptat zaharul. Separat se bat galbenusurile cu putina sare. Cand zaharul s-a dizolvat (nu se mai simt cristalele de zahar) se adauga galbenusurile batute. Se adauga in ploaie faina in timp ce compozitia este amestecata cu telul. Faina se adauga treptat pt a nu face cocoloase. Se adauga esentele. Eu nu folosesc niciodata mai mult de 2-3 esente si nu in cantitati mari. Doar pentu a da aroma.
Pt cine prefera cacaua poate adauga in compozitie cacaua astfel. Se separa intr-un alt castron aprox 1/4-1/2 din compozitie in care se adauga cacaua si se ameste9ca bine.Apoi se toarna peste compozitia ramasa si se amesteca un pic. Atentie nu amestecati prea mult. Trebuie sa fie „marmorata”.
Intre timp se tapeteaza o tava (mare, dreptunghiulara si mai inalta) cu ulei si faina.Se toarna compozitia si se da la cuptor circa 30-35 minPt cei mai novice puteti incerca aluatul cu scobitoatea (daca nu se prinde de ea nimic atunci aluatul e facut). Dupa ce se raceste puteti taia prajitura cum doriti: patrate, dreptunghiuri, romburi, semilune etc.
Apoi pe fiecare bucatica de prajitura se intinde cu un cutit crema de ciocolata (cu cat mai calitativa cu atat mai buna prajitura). Dupa ce a fost unse pe aproape toate fetele (mai putin pe talpa) se „tavalesc” prin fulgii de cocos si………. prajitura e gata!!Daca folositi ciocolata: topiti ciocolata intr-un vas nu prea inalt si inmuiati prajiturelele in ea apoi treceti-le prin fulgii de cocos. Eu prefer crema de ciocolata pt ca se absoarbe in aluat si are un gust mai bun.l

E usoara si gustoasa!!Pofta buna!!

Christmas Cake
 
 
*****
 

Spiral Cookies

Concurenta cu numarul 6 este

 

Teo, care participa cu o reteta delicioasa de Biscuti Spiralati.
Aveti nevoie de:
– 100 gr de zahar pudra
– 200 gr de faina
– esenta de vanilie, esenta de rom
– 150 gr de unt la temperatura camerei
– un ou mare intreg
– o lingura cu varf de cacao
– o lingura de lapte fierbinte

Reteta e foarte simpla: frecam untul spuma, impreuna cu laptele fierbinte. Separat, intr-un vas mic, batem oul impreuna cu zaharul pudra, apoi turnam amestecul peste spuma de unt si onogenizam. Impartim coca in doua parti egale: in una amestecam esenta de vanilie, in cealalta esenta de rom si lingura de cacao.

Pe o planseta unsa cu ulei intindem doua foi de dimensiuni aproximativ egale, una alba si una neagra, pe care le suprapunem apoi si le rulam. Rulada bicolora se inveleste in folie alimentara si se da la frigider 30 de minute. Apoi, taiem minunatii biscuiti spiralati, cam de 1 cm grosime. Pulverizam ulei in tava, o tapetam cu hartie de copt si asezam biscuitii. Atentie, nu ii lipiti unul de altul, pentru ca mai cresc la copt.

Biscuiti spiralati se coc 10-12 minute la foc potrivit, in cuptorul preincalzit.

Ce ziceti? Nu e o rereta culinara foarte simpla, dar de efect? Eu am pregatit cativa biscuiti pentru Moshu, alaturi de un pahar cu lapte, poate poate nu ma uita anul asta!

 

Spiral Cookies

 

Spiral Cookies

 
 
 
*****

Sprockets Cookies

 
Diana
, participa cu o reteta de Biscuiti festivi. Reteta a gasit-o intr-o revista cu specific culinar si a impotobit-o dupa imaginatia sa.
Ingrediente biscuiti: 350g faina, 1ou, 125g margarina, 1 lingurita ghimbir macinat, 1 lingurita bicarbonat, un pliculet de praf de copt, 75 gr zahar topit(sirop de zahar), 1 lingura coaja rasa de portocala, 1 praf de sare.

Amesteca faina cu sarea, praful de copt, ghimbirul si bicarbonatul.Pune margarina pe foc cu siropul de zahar si incalzeste pana se topeste margarina.Dupa ce se raceste, adauga-l in amestecul de faina.Bate oul, amesteca-l cu coaja rasa de portocala si incorporeaza-le in restul ingredientelor, amestecand bine pana formezi aluatul.Intinde-l apoi si decupeaza biscuitii in forma de stelute, inimioare, braduti ori cerculete.Unge o tava cu margarina si aseaza biscuitii la distanta unul de altul (pentru ca la cuptor ei cresc), apoi baga-i la cuptor 15-20 minute (la foc mic pentru ca altfel se innegresc pe fund). Cand sunt gata se lasa la racit.

Ingrediente topping: 1 albus de ou, o lingurita zeama de lamaie, 150 gr zahar praf.

Albusul se bate bine cu zeama de lamaie,adaugand treptat zaharul pana se formeaza o crema fina. Aceasta trebuie folosita imediat pentru ca se intareste repede. Cand nu o folositi, se acopera cu folie de bucatarie.

Alte ingrediente pentru decor: ciocolata menaj, ornamente colorate si de ciocolata

 

Sprockets Cookies

Sprockets Cookies

*****

Cookies with Soul

 
Elisa, participa cu doau retete de fursecuri: Fursecuri cu nuca si Lamaite glazurate.
Prima reteta este cea de Fursecuri cu nuca, este o reteta din revista Cofetaria de Ajun, sectiunea Prajiturelele Mosului, retete scanate si publicate de Laura Sava, o gospodina desavarsita…pe www.culinar.ro
1) Fursecuri cu nuca / nuca de cocos
Ingrediente : 200 g unt inmuiat la temperature camerei, 175 g zahar, 2 oua, separate, 300 g faina,100g nuci taiate, 100g cocos, rahat, bucatele de caise uscate.
Mod de preparare : Se incalzeste cuptorul in prealabil.Se freaca untul cu zaharul, pana cand amestecul devine cremos.Se adauga pe rand galbenusurile si faina si se amesteca.Se imparte compozitia in doua, modelandu-se cate 30 de bilute din fiecare parte.Se bat albusurile spuma.Bilutele se ung cu albusul batut si primele 30 se dau prin nuca pisata. Celelalte 30 se dau prin nuca de cocos.In mijloc de infig dupa preferinte bucatele de rahat sau caise uscate.Se dau la cuptor 15-20 de minute. Pofta bunaaaa bunaaaa!!!
 
Cea de-a doua reteta, Lămâiţe glazurate, o minunatie…o am de mult timp…i-am pierdut “radacinile” insa am adaptat-o la poftele mele si a iesit in felul urmator :
2) Lămâiţe glazurate Ingrediente : 250g faina, 200g unt, 1 ou, 2 pachetele zahar vanilat, 100 g zahar, 1 praf de copt stins in zeama de lamaie, Coaja de lamaie, Esenta de lamaie, Colorant alimentar galben.
Glazuri : 1.Glazura fondanta de la Dr Oetker cu aroma de lamaie + colorant alimentar rosu + ornamente colorate si diverse
2. Marmelada de portocale + perlute decorative de zahar
3. Ciocolata Alba topita + ornamente de ciocolata
4. Ciocolata Alba topita + mac
5. Ciocolata cu lapte topita + Ciocolata alba rasa
6. Ciocolata cu lapte topita + cocos
7. Ciocolata cu lapte topita + praf de cappuccino Jacobs&Milka.
* Marmelata de portocale : 2 portocale + 4 linguri de zahar se fierb pana scad.
Lămâiţele glazurate sunt delicioase iar combinatiile de mai sus le recomand cu toata caldura. Niste delicatese!
Mod de preparare : 1. Se amesteca toate ingredientele cu mixerul.2. Se dau o ora la frigider3. Se intend foi si se realizeaza diverse forme : inimioare, braduti, stelute, ursuleti, etc.4. Se dau la cuptorul incins in prealabil 15-20 de minute.5. Se lasa sa se raceasca.6. Apoi …se ia o doza mare de rabdare si …trecem la decorat.7. Se ung fursecurile cu glazurile de mai sus si se orneaza cu diverse ornamente colorate sau de ciocolata, ori ciocolata rasa, tinandu-se bineinteles cont de combinatiile optime.
Pofta bunaaaaaa bunaaaa!!! Eu cred ca Mosul a fost tare incantat avand in vedere cate cadouri a lasat sub bradutul meu.

*****

Gingerbread

 
Cristina, participa cu o reteta de turta dulce din care a facut Om de Zapada topit, Omuleti de Zapada si Farfuria pregatita pentru Mosu.
Ingrediente:
1 ceasca de zahar
1 ceasca de apa
4 galbenusuri
5 linguri ulei
1 ceasca lapte rece
1 lingurita amoniac
1 lingurita cuisoare
1 lingurita scortisoara
faina (cat cuprinde)

Se caramelizeaza zaharul, se stinge cu ceasca de apa, si se lasa la racit. Apoi se adauga cuisoarele, scortisoara, amoniacul, galbenusurile si uleiul, iar in final se adauga faina pana cand se obtine un aluat usor modelabil. Se lasa 12 ore la frigider (eu le-am lasat de seara pana dimineata). Se intinde o foaie de circa 5 mm grosime, se taie cu formele dorite si se coace la foc potrivit. Dupa ce se racesc, se pot orna cu albus batut spuma cu cateva linguri de zahar, ciocolata topita si alte ornamente pentru prajiturele. Se lasa la uscat pana a doua zi. Prajiturelele raman moi, pufoase si aromate mult timp.

Gingerbread

Gingerbread

 
 
*****
 
 
Cookies Day and Night
Claudia, cu Fursecuri „Zi si Noapte”.
Ingrediente:
– 75 gr zahar pudra
– 200 gr faina
– un varf de cutit de sare
– esenta de vanilie sau portocale
– 150 gr unt
– un ou
– o lingura de cacao
Mod de preparare:1. Se freaca untul spuma. oul se bate si se amesteca cu zaharul pudra, sarea si esenta de vanilie, apoi se toarna peste unt. Treptat, se adauga faina pana cand devine un aluat omogen.2. Coca se imparte in doua gramajoare. Intr-una din ele se adauga lingura de cacao si se amesteca bine. Se intind doua foi si se aseaza cea alba deasupra celei negre. Se ruleaza si se lasa la frigider timp de 30 de minute, pentru a se taia mai bine.3. Dupa ce s-a racit aluatul, se taie felii de cate un centimetru si se pun intr-o tava cu hartie de copt. Se lasa la foc potrivit timp de 12 minute. O MINUNATIE!!!!Pofta buna Mos Craciun! Reteta culeasa din Libertatea pentru femei Retete de catre Claudia Mic.

*****

Chocolate Duchesse

Alina participa cu o minunata reteta de Duchesse cu ciocolata

Ingrediente pt cca. 60 bucati

50 g alune pisate, 2 albusuri, 100 g zahar, 2 plicuri zahar vanilinat, 1 lingura faina, 1/4 lingurita de scortisoara, 110 g ciocolata cu lapte, 1 lingura cacao.

Se prajesc alunele intr-o tigaie fara adaos de grasime. Se lasa sa se racoreasca. Cuptorul se incinge la 120 gradeC.Se bat albusurile impreuna cu zaharul si vanilia. Se amesteca faina cu scortisoara. Se spriteaza bezele pe o tava tapetata cu hartie de copt. Se dau la cuptor pentru 20 de minute. Se topeste ciocolata in bain-marie si se lasa sa se intareasca putin. Pentru a obtine o Duchessa, se unge baza unei bezele cu ciocolata si se aseaza deasupra a doaua bezea. Se pudreaza cu cacao.

 

Chocolate Duchesse

Related Posts

19 comentarii

LLAAVVIINNIIAA noiembrie 29, 2009 - 12:52 pm

De ce oare nu pot vedea pozele retetelor?
Multumesc!
lavinia

Răspuns
Ginette decembrie 14, 2008 - 7:52 pm

Asa…am trimis si eu reteta sa-l impresionez pe Mos !!!

Răspuns
Edith decembrie 3, 2008 - 5:09 pm

Saru’mana Maya! Pup!
Va astept si pe voi 🙂

Răspuns
maya decembrie 3, 2008 - 9:47 am

Foarte faine fursecurile ,Edith!!
Arata super!

Răspuns
ina decembrie 2, 2008 - 12:20 pm

Scumpa mea eu vreau sa fac ceva legat de povesti de viata, nu stiu inca tema… Chiar ma gandeam sa particip si la tine, mi-ai dat tema de casa… Nu am mai facut demuuult fursecuri dar ma atrage ideea! Te pup!

Răspuns
ISABELA decembrie 2, 2008 - 12:18 pm

Ina cum sa ma supar draga mea si chiar daca avea tema culinara nu aveam de ce sa ma supar. Astept cu nerabdare sa vad despre ce este vorba si la tine 😛 Si poate participi si tu la mine, ca faci lucruri minunate, te-am mai laudat si te mai laud pentru ca meriti 🙂

Puup

Răspuns
ISABELA decembrie 2, 2008 - 12:17 pm

Wowww Vera thank you very much as you put the logo contest at you on the blog. I’m very honored to know you and expect you to contest.
You prepare wonderful sweets for children, and i’m sure going to make some great cookies for Santa Claus.

Kisses

Răspuns
ISABELA decembrie 2, 2008 - 12:10 pm

Teo, dragame mea mamica frumoasa si cu bebelus frumos si grasu 😛 abia astept sa vad ce bunatati faci 😛

Stii ma batea gandul sa particip la tine la concurs, mai mult pentru o prietena, daca castigam ii dadeam ei cantarul ca nu are 😛

Puuup

Răspuns
ISABELA decembrie 2, 2008 - 12:08 pm

Maya ideea asta mi-a venit cand mancam niste fursecuri 😛 si am zis hai sa fac si pe blog 😛
Dar sa stii ca te astept la mine cu o retete buna numai cum stii tu sa o faci 🙂

O sa fie cam naspa cand plecam in vacanta, trebuie sa verific meil-ul in fiecare zi 🙂

Răspuns
ISABELA decembrie 2, 2008 - 12:06 pm

Criss cat ma bucar sa stii ca ai trecut si pe aici si ca te-am corupt si pe tine sa bucataresti 😛 Nu esti singura, o multime de prietene sa stii le0am corupt, in liceu nu stiau sa faca nicio omleta si acum ma suna si-m spun ca au facut mancarea aia de pui sau prajitura aia :).

Criss sa faci un aranjament frumos, sa-l impresionezi pe Mosu 😀 si cant ai timp imi trimiti si mie e-mail-ul cu toate cele 🙂

Te pupic si eu

Răspuns
ISABELA decembrie 2, 2008 - 12:03 pm

Draga Edith te astept cand vrei tu, e timp destul pana pe 31, asa ca nu te grabi 🙂

Răspuns
ina decembrie 2, 2008 - 11:29 am

Si eu ma gandisem de cateva luni la un concurs. Insa nu pe teme culinare, ci de lifestyle. Nu as vrea sa te superi daca l-as incepe si eu. Oricum nu are nici tema de Craciun.

Răspuns
Vera decembrie 2, 2008 - 10:55 am

Exelente idea!!!I poot your pictures and your logo=link blog too mine blog.You can see….Mmmmm i lovet cookies for Santa!!!!

Răspuns
Vera decembrie 2, 2008 - 9:54 am

Exelente idea,i love Santa cookies!!!!Tnx.I poot your Concurs in blog,and pictures tooo….you can see..

Răspuns
Teo decembrie 2, 2008 - 1:16 am

Iza, foarte buna ideea cu concursul… iti trimit in curand reteta cu care o sa participam eu si bebe Luca 🙂

Te asteptam si noi pe blogul nostru la concurs, te poti inscrie la toate cele 3 categorii pentru ca retetele tale sunt atat de variate incat se potrivesc la fiecare dintre ele.

Teo

Răspuns
Vera decembrie 1, 2008 - 9:46 pm

Please,youu can post google translator?

Răspuns
maya decembrie 1, 2008 - 9:26 pm

Gînd la gînd!Si eu ma gîndeam la un concurs..dar din pacate nu am timp sa ma ocup de el.. 🙁

Felicitari pentru idee!

Răspuns
criss decembrie 1, 2008 - 7:20 pm

Buna Iza.
Merci de provocare….
Iti promit ca am sa pregatesc niste fursecuri bestiale pentru sarbatori si pentru concursul tau, desigur, dat fiind faptul ca mi-am facut si eu un site de bucatareala.
M-am molipsit de la tine si de la celelalte fete…cand am vazut ce retete apetisante aveti.Mi-am facut blogg-ul acum 2 zile si inca nu am reusit sa postez pe el retete delicioase, deoarece nu am fost pregatita cu poze pt. un asemenea tip de site. Adevarul este ca, pana sa descopar site-ul tau(a fost primul pe care l-am vizionat de acest gen), nu ma gandisem niciodata sa fac poze pe care sa le postez in net.Dar, grazie tie…uite ca am facut-o si pe asta, si-ti multumesc ca mi-ai raspuns inca de la primul e-mail.
Va urez bafta la toate…si promit sa vin cu fursecurile mele apetisante…hmmmm.
Pup fetita.
Cristiana.

Răspuns
Edith decembrie 1, 2008 - 4:03 pm

Gata, am venit 🙂 Prezent!
Trimit fursecutele cum am putin timp. 🙂

Răspuns

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.