Castiga o cina pentru 2 persoane la restaurantul italian Parma in Tavola

de Isabela Spataru

 

IMG_0097

Iubesc Italia, ador mancarea lor si tot ce tine de cultura. Cand am primit invitatia la Restaurantul Parma in Tavola, n-am ezitat si am raspuns cu toata inima, DA! Pot spune ca am facut o calatorie virtula, pret de cateva minute bune, pana in Parma si inapoi. Admosfera este una tipa italiana, exact cum am intalnit-o eu prin restaurantele pe unde am fost in Italia.

Parma este recunoscuta pentru mancarurile specifice si pentru gastronomia dezvolatata in regiune, mai ales datorita produselor precum Parmiggiano Reggiano, Coppa, Pancetta. Aici se face celbrul Prosciutto di Parma, a carui dulceata provine din aerul ce dainue pe colinele ce inconjoara regiunea unde poti adulmeca aroma pinului de Versilia sau a castanului. Tot aici naste si salamul de Felino, ce este lasat la maturat in pivnite cu un climat optim, intr-o zona restransa din sudul Parmei.

984238_478283685647448_5786429238370411595_n

Bucataria restaurantului Parma in Tavola

Un meniu ce inspira simplitate, dar cu un aer impresionant, o experienta unica ce combina gust, miros si culoare, toate asociate cu cele mai bune vinuri, alese chiar de Chef Maurizio Morini.

10805755_478283752314108_2274215624261241922_n

Chef Maurizio Morini sau „Chef Parmiggiano”, este un bucatar desavarsit, foarte sociabil si care iubeste sa interctioneze cu persoanele la masa. A fost extrem de amabil cu noi, ne-a raspuns la toate intrebarile nostre, cum sunt pregatite manacrurile, ba chiar ne-a dat si tips-uri pentru acasa. Tot Chef Maurizio ne-a ajutat sa ne decidem ce sa comandam din meniu.

10710939_478283782314105_8366056448770799473_n

L-am ascultat cu tot dragul cum ne vorbea despre preparatele sale, sunt fascinata de aceasta bucatarie si de fiecare data cand mi se da ocazia profit la maxim de fiecare minut.

10802075_478283862314097_6097006210397871100_n

Si acum sa va arat si voua ce am savurat noi la Parma in Tavola, alaturi de alti bloggeri culinari.

Platou cu mezeluri traditionale

997074_10152441238971631_5264698798152697091_n

Punta de vita alla Parmigiana si cartofi la cuptor

1510471_10152441311561631_3823813107356952655_n

Semifreddo Rocher

10786_10152441398206631_547018071846969328_n

Mousse de ciocolata cu miez de nuga

10413406_478283828980767_7757213794380172535_n

Ce trebuie sa faceti pentru a participa la concurs

Lasa-mi aici un comentariu cu regiunea din Italia care iti place cel mai mult. Locul unde ai fost si doresti sa-l revezi, locul la care visezi de mult sa ajungi. Astept raspunsurile voastre. Like si paginii de facebook Parma in Tavola, nu este obligatoriu, dar va rog sa fiti draguti!

Perioada concursului

Incepe astazi, 18.11.2014 si se incheie pe 25.11.2014

Premiul, un voucher pentru 2 persoane la Reastaurantul Parma in Tavola.

voucher 2

 

Castigatorul il aleg prin tragere la sorti, cu ajutorul site-ului, Random.org, pe data de 26.11.2014

Mult succes si va astept cu drag!

Informatii si rezervari:

Parma in Tavola (Fine Italian Restaurant)
Strada George Enescu, Nr.2-4, Bucuresti, Romania
E-mail: parmaintavola.bucharest@gmail.com
Mobile: (+40) 772 23 88 35
Open 7/7 11:00 – 12:00 PM

Update:

Vreau sa va multumesc ca ati participat. Avem si un castigator, este cu numarul:

1

 

2

Related Posts

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.