Isabela Cuisine
Colaborari Concursuri

Gatesti usor, esti castigator!

Key-visual-cooking

 

Dragii mei cititori, daca sunteti pasionati de gastronomie si mai stati in Capitala, am o veste frumoasa pentru voi. Plaza Romania si Bucuresti Mall va invit la un concurs de gatit.

Începând din 23 aprilie, ora 17:00, și până pe 14 mai 2015, ora 23:59, toți cei pasionați de gătit se pot înscrie la un nou concurs special, accesând platforma www.concursdegatit.ro, completând formularul de înregistrare și încărcând obligatoriu cinci fotografii realizate în timpul  procesului de preparare a rețetei culinare favorite. În ultima poză trebuie să apară preparatul final.
Desemnarea participanților la preselecție se va face pe 15 mai, în concurs rămânând 24 de concurenți și cinci rezerve per mall. Urmează, pe 23 și 24 mai, o serie de probe organizate în Plaza România și București Mall în care cei aflați în competiție își vor dovedi calitățile de bucătari.
Din juriu vor face parte personalități din domeniul culinar, ca Antonio Passarelli, Dan Boerescu și subsemnata 🙂.

La semifinalele din 30 mai, găzduite de București Mall și de Plaza România, juriul va acorda după fiecare probă puncte celor opt concurenți, puncte  în funcție de care primii patru  (doi per mall) vor trece în finala competiției de la Plaza România (31 mai).
Concurenții ajunși în semfinale și în finală au șansa de a câștiga unul din cele trei premii oferite de către cele două centre comerciale, în valoare de 250, 500 și 1000 de euro, dar și unul din cele șase cursuri de calificare ca bucătar puse la dispoziție de către ICEP Hotel School, partener al evenimentului.

„Le-am pregătit clienților Plaza România și București Mall un spectacol literalmente pe gustul lor, asezonat cu premii pe măsură și jurați celebri. Sperăm ca acest concurs să aducă în lumina reflectoarelor talentele gastronomice ale publicului nostru”,

a declarat Simona Badea, inițiator și project manager alături de Daniel Farkutin.
Regulamentul concursului și detalii privind programul și premiile pot fi găsite pe www.concursdegatit.ro, www.plazaromania.ro, www.bucurestimall.com.ro și www.pandorrastyle.ro.

Related posts

Tarta vegana cu mousse de ciocolata

Isabela Spataru

Picnic pe Insula din Parcul Tineretului + castigatorul concursului

Isabela Spataru

Mocha Frappe

Isabela Spataru

Lasa un comentariu

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Accept Citeste mai mult