
Este o reteta extrem de simpla pe care o fac destul de des vara. La un gratar cu detoate nu trebuie sa lipseasca acestea pentru ca sunt favoritele tuturor.
Avem nevoie de:
- pipept de pui taiat cubulete
- ardei gras rosu
- rosii
- ceapa
- usturoi
- dovlecel
- rosmarin
- sare, piper, boia iute, putin ulei de masline
- bete de bambus
Puteti sa puneti si alte legume sau sa omiteti una daca nu va place.

Carnea de pui o stropim cu putin ulei de masline, adaugam cateva ace de rosmarin usor taiate, sare si piper.

Legumele le taiem in bucati destul de potrivite.

Si incepem sa le infigem pe bete, asa le alternam pe toate sa avem din toate 😛

Incingem bine grill-ul si le frigem bine pe toate partile.

Le servim fierbinti. De data astea le-am mancat cu o salata de ton si porumb.

*****
3 comentarii
Te-am vizitat deja, e reusit blogul 🙂
Mi-ai facut o pofta…
Esti in lista mea de favorite. Poate ma vizitezi…
Am facut si eu frigarui zilele trecute,am satin cont si de varianta ta.pupici.