Frigarui de pui cu legume

de Isabela Spataru

Este o reteta extrem de simpla pe care o fac destul de des vara. La un gratar cu detoate nu trebuie sa lipseasca acestea pentru ca sunt favoritele tuturor.

Avem nevoie de:

  • pipept de pui taiat cubulete
  • ardei gras rosu
  • rosii
  • ceapa
  • usturoi
  • dovlecel
  • rosmarin
  • sare, piper, boia iute, putin ulei de masline
  • bete de bambus
Puteti sa puneti si alte legume sau sa omiteti una daca nu va place.

Carnea de pui o stropim cu putin ulei de masline, adaugam cateva ace de rosmarin usor taiate, sare si piper.

Legumele le taiem in bucati destul de potrivite.

Si incepem sa le infigem pe bete, asa le alternam pe toate sa avem din toate 😛

Incingem bine grill-ul si le frigem bine pe toate partile.

Le servim fierbinti. De data astea le-am mancat cu o salata de ton si porumb.
*****

Related Posts

3 comentarii

ISABELA septembrie 29, 2008 - 6:37 pm

Te-am vizitat deja, e reusit blogul 🙂

Răspuns
Cristina septembrie 29, 2008 - 5:54 am

Mi-ai facut o pofta…
Esti in lista mea de favorite. Poate ma vizitezi…

Răspuns
roxana.m. septembrie 26, 2008 - 6:39 am

Am facut si eu frigarui zilele trecute,am satin cont si de varianta ta.pupici.

Răspuns

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. De Acord Afla mai mult