Week-end-ul asta a foat foarte plois la noi, asa ca am simtit nevoia sa mancam ceva cald si pufos de la cuptor :P. Am facut pizza noastra preferata ~ Margherita , dar si o focaccia care imi place tare mult. Are blatul mult mai puuufi si mai aromata. Asa hai sa va zic reteta, pana mai e racoare si mai pueti da drumul putin la cuptor :D.
– aluat
– 1 rosie mare si coapa
– cascaval ras
– cimbru proaspat
– ulei de masline extra virgin
Radem cascavalul si taiem rosia in felii. Eu as fi preferat roii cherry, imi place mult mai mult cum iese focaccia cu ele, dar din pacate nu am gasit.
Pe o tava rotunda, a mea de ceramica, imi place cum se coc aluaturile in ea :P, presaram faina si intinde aluatul. Il mai lasam putin la dospit. Dupa, il ungem cu ulei de masline.
Presaram cascavalul, rosiile si cimbrul rupt. Dam la cuptorul preincalzit pna se face, cca.30 minute.
Mmmmm…. ce bine miroase.
O servim calda, ca asa e buna! :))
4 comentarii
este o focaccia excelenta,!!!!!!!!!mi-a reusit perfect, e f gustoasa,incercati si voi, pa sunt dana din arad
Greetings Isabela,
This looks so good.I will have to try your recipe.I absolutely love simple things they are so much better.Thank you and take care.
che buona questa focaccia
Hallo Isabela,
dacä nu mä insel am mai väzut la Tine o Foccacia. Asta ai incärcat-o putin prea tare cu Brinzä ,sau ?
A iesit frumoasä da aialaltä a fost mai pufoasä.
Sper cä nu te superi , nu a fost ca Criticä intentionat…
Salutäri