Coaste de porc, dulci-picante

de Isabela Spataru
Sunt pur si simplu delicioase, prea multe nu pot sa va zic, trebuie sa le incercati sa vedeti cat sunt de bune. Reteta am luat-o de la favoritul meu Jamie Oliver. Asa ca, daca doriti sa va impresionati prietenii, sa savurati o masa delicioasa, incercati-le. Eu am pregatit doar pentru 2 persoane, voi puteti pregati cate doriti.
Ingrediente:
– coaste de porc
– 2 linguri sos de rosii picant, sau pasta de ardei picanta
– 1 lingurita boia dulce
– 2 catei de usturoi
– 3 linguri miere de albine
– sucul de la o poartocala
Pork ribs, sweet & spicyPreparare: din usturoi, boia si sosul de rosii, facem o pasta. Ungem coastele cu aceasta si le dam la cuptor pentru o ora. Acoperiti tava in care le coaceti cu folie de aluminiu.

Pork ribs, sweet & spicy

Dupa acest timp, le scoateti din cuptor si le stropiti cu sucul de la o portocala si miere de albine. Le mai dati la cuptor pana se rumenesc.

Pork ribs, sweet & spicy

Le serviti alaturi de piure de cartofi!

Pork ribs, sweet & spicy

Related Posts

8 comentarii

Ina februarie 3, 2010 - 3:44 pm

Isabela vreau sa fac azi costitele, zi-mi te rog pe ce temperatura sa le pun la cuptor?

Răspuns
Ina februarie 3, 2010 - 12:29 pm

Isabela, sa-ti dea Dumnezeu sanatate ca din impas mare m-ai scos. Am o punga mare cu costite de porc si m-am tot gandit 2 zile la cum sa le prepar. si uite ca am gasit. merci mult de tot.
Si ti-au iesit minunat

Răspuns
Just me februarie 3, 2010 - 6:57 am

vai ce-mi faci tu mie:))m-am mutat si inca nu am bucatarie…cum fac eu coaste?salivez!arata super:)

Răspuns
Catherine februarie 2, 2010 - 11:19 pm

Oooh, this looks good! Wonderful pictures Isabela!

Răspuns
Bucataras februarie 2, 2010 - 9:22 pm

Immm, Isabela arata excelent. Am lansat un concurs pentru blogosfera culinara cu premii de 10 milioane, poti inscrie retete (click pe userul meu )

Răspuns
Ala Oancea februarie 2, 2010 - 8:36 pm

Salivez !!! Gata, beau un pahar cu apa si ma duc la culcare 🙂

Răspuns
Flori februarie 2, 2010 - 7:54 pm

Arata super bine! Le-am pus pe listuta sa le prepar si eu in weekend. Te pup!

Răspuns
CAHİDE februarie 2, 2010 - 6:39 pm

Bu çok lezzetli bir yemek olmuş!

Răspuns

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.