Ardei gras rosu umplut cu couscous

de Isabela Spataru
O gustare extrem de buna si foarte rapida. Acum vara este perfecta! Eu am facut o portie, dar se poate dubla, tripla, in functie de cate persoane sunt.

Pentru 1 persoana :: Rapida :: Preparare 10 minute :: Coacere 15-20 minuteIngrediente:
-1 ardei gras rosu mare
-50 g couscous
-100 ml supa
-1 ceapa mica verde
-1 rosie potrivita
-sare
-putin cascaval ras

Preparare: fierbem supa, adaugam couscous-ul amestecam putin si acoperim. Lasam sa se umfle timp de 5 minute. Intre timp tocam ceapa si rosia cubulete. Le adaugam peste couscous, amestecam si potrivim de sare. Ardeiului ii taiem un capac deasupra si ii scoatem cotorul. Il ungem cu putin ulei de masline. Il umplem cu compozitia de mai sus. Pe deasupra punem cascaval ras.

La cuptorul preincalzit la 180gradeC, pana se topeste cascavalul, capata o crusta frumoasa si ardeiul se inmoaie.

Scos din cuptor.

Super bun, combinatia intre ardei copt si couscous este excelenta!

Related Posts

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.