Acest tort este facut cu doar cateva ingrediente, arata incredibil de bine si foarte important, nu este complicat de facut.
De cand am descoperit Matcha, pudra de ceai verde, am devenit un mare fan al ei. Gustul pamntiu si de iarba, la care toata lumea se stramba, mie chiar imi place!
Daca iubesti clatitele si deserturile fabuloase, o sa-ti placa si acest tort. Eu am folosit lapte de migdale neindulcit, extrem de bun, am pus si oua in compozitie, dar daca le vreti vegane, puteti sa faceti clatitele si fara, o sa iasa oricum!
Frisca naturala o puteti inlocui cu frisca din lapte de cocos, si asa o sa aveti un tort 100% vegan si nimeni nu o sa-si dea seama.
Asadar un desert gustos, simplu, aratos si cu foarte putin zahar!
Ingrediente:
Pentru clatite:
– 500 ml lapte de migdale, neindulcit
– 2 oua
– 170 g faina
– un praf de sare
– o lingura ulei
– 1 lingura Matcha
Umplutura:
– 400 ml smanatana pentru frisca
– 4 linguri zahar pudra
– vanilie
Plus:
– 1 lingura Matcha
[yumprint-recipe id=’11’]