
Parerea mea despre el: imi place ca este micut, usor, intr-o culoare foarte frumoasa. Se depoziteaza usor si la cat este de micut si frumos ii puteti gasi usor un loc pe blatul de la bucatarie. Conurile sunt in culori vii si foarte frumoase, care te imbie la facut salate cat mai multe.
Stie sa felieze, mai gros sau mai subtire. La fel rade mai gros sau mai subtire si un con cu care putem rade parmezanul sau alta branza mai tare. Este excelent!
De la feliat dovlecei, castraveti, cartofi, la ras varza, morcovi si toate tipurile de cascaval!
Mie imi place tare mult. Tubul si accesoriile se spala foarte usor.
Doar sa fiti atenti cand feliati/radeti sa asezati un castron mai mare.
Si acum revenim la reteta, am feliat dovleceii cu Moulinex Fresh Express in doar cateva secunde.
Stau sa ma gandesc cate chipsuri de dovlecei o sa-mi fac :)).
Pentru 2 persoane :: Dificulate scazuta :: Preparare 10 minute :: Coacere 15 minute
Pentru reteta noastra avem nevoie de:
– 125 g spaghette
– 150 g creveti
– 1 ceapa micuta
– ulei de masline
– 1/2 pahar vin alb
– cca. 100 ml supa de legume
– 100 ml smantana pentru gatit
– 1 legatura patrunjel
– 150 g dovlecei, unul mai mare
– 1 plic sofran
– sare
Pentru reteta noastra avem nevoie de:
– 125 g spaghette
– 150 g creveti
– 1 ceapa micuta
– ulei de masline
– 1/2 pahar vin alb
– cca. 100 ml supa de legume
– 100 ml smantana pentru gatit
– 1 legatura patrunjel
– 150 g dovlecei, unul mai mare
– 1 plic sofran
– sare

Am feliat dovlecelul cu ajutorul Moulinex Fresh Express cu conul verde inchis.
Incingem putin ulei de masline intr-o tigaie, adaugam ceapa marunt tocata si o calim. Adaugam crevetii, ii rumenim foarte putin. Turnam vinul si lasam sa se evapore. Adaugam supa de legume, dovlecelul feliat si sofranul pe care l-am dizolvat in putina apa calduta. Lasam pe foc aproximativ 5 minute.
La final adaugam smantana si patrunjelul tocat. Potrivim de sare. Adaugam si pastele si servim cu mare pofta!
1 cometariu
wauuu ce reteta minunata,sanatoasa si nu greu de facut,o zi buna