Retete culinare – Dulciurile copilariei
Ingrediente: 500 g biscuiti cu cacao, o cana de lapte, un pachet de unt de 200 g, trebuie sa fie la temperatura camerei, 100 g nuca de cocos, zahar pudra dupa gust, eu am pus vreo 10 linguri, 2 pliculete zahar vanilat.
Se adauga laptele treptat si se amesteca bine pana devine o compozitie omogena.
Compozitia trebuie sa fie cam asa.
Intr-un castron se freaca untul cu zaharul pudra(cat vreti voi de dulce), pana se face o spuma.
Se adauga nuca de cocos si se mai amesteca putin.
Crema de unt cu zahar si cocos trebuie sa arate asa.
Biscuitii se impart in doua. Pe o bucata de folie alimentara se intinde bine jumatate din cantitatea de biscuiti.
Apoi se intinde jumatate din cantitatea de crema de unt cu cocos.
Se ruleaza cu grija. Se strange bine la capete si se da la rece pentru 1 ora.
Aici este taiata. E foarte buna, nu prea gretoasa si foarte aspectoasa.
Se pot lasa feliutele si simple, fara sa le mai dati prin nuca de cocos.