Rulade de pui cu legume

de Isabela Spataru

Avem novoie de: jumatate piept de pui, pe care il taiem felii (mie mi-au iesit 5 felii), 2 morcovi taiati julienne, 1 dovlecel micut taiat tot julienne, 3 rosii, 200 ml vin alb, 150 ml de supa, rosmarin, 3 linguri ulei de masline, 1/2 lingura de amidon, sare si piper.

Pe fiecare felie de piept de pui asezam morcovi si dovlecei taiati.

Rulam cu grija si le prindem cu scobitori sa nu se desfaca.

Si aici ruladele facute
Am incins grill-ul, am turnat uleiul de masline, am pus ruladele, pe care le-am presarat cu rosmarin. Se lasa pana se rumenesc.

Dupa ce s-au rumenit se adauga vinul

Si se lasa sa se evapore tot vinul

Rosiile se taie cubulete si se pun peste rulade. Se lasa sa fiarba la foc potrivit timp de 6 minute.

Dupa se adauga supa si amidonul dizolavat in apa.

Se mai lasa pe foc cca 5 minute.Si gata, asa arata.

Noua ne-a placut super mult, sunt DELICIOASE. Am sa le mai fac ca tare au fost bune . Alin a mancat portie dubla.


Sectiune

Related Posts

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.