Avem novoie de: jumatate piept de pui, pe care il taiem felii (mie mi-au iesit 5 felii), 2 morcovi taiati julienne, 1 dovlecel micut taiat tot julienne, 3 rosii, 200 ml vin alb, 150 ml de supa, rosmarin, 3 linguri ulei de masline, 1/2 lingura de amidon, sare si piper.
Pe fiecare felie de piept de pui asezam morcovi si dovlecei taiati.
Rulam cu grija si le prindem cu scobitori sa nu se desfaca.
Si aici ruladele facute
Am incins grill-ul, am turnat uleiul de masline, am pus ruladele, pe care le-am presarat cu rosmarin. Se lasa pana se rumenesc.
Dupa ce s-au rumenit se adauga vinul
Si se lasa sa se evapore tot vinul
Rosiile se taie cubulete si se pun peste rulade. Se lasa sa fiarba la foc potrivit timp de 6 minute.
Dupa se adauga supa si amidonul dizolavat in apa.
Noua ne-a placut super mult, sunt DELICIOASE. Am sa le mai fac ca tare au fost bune . Alin a mancat portie dubla.
Sectiune