Foietaj cu crema si piersici

de Isabela Spataru
Dupa reteta aceasta din Cucina Moderna iulie/2003


Se poate face cate doriti, eu nu am pus cantitati exacte.
Avem nevoie de:

  • 1 foie alut foietaj
  • crema pasticcera
  • piersici din compot
  • lapte si zahar pentru uns

Se taie aluatul in patrate, cat vreti voi de mari

La mijloc punem o lingura de crema pasticcera pe care o acoperim cu o jumatate de piersica bine scursa de zeama.
Ungem cu lapte si presam cu zahar.
Dam la cuptor pentru 15-20 de minute.

Coapte
Sunt foarte bune 😛

Related Posts

2 comentarii

Isabela martie 3, 2008 - 1:40 pm

Miha se fac super repede si sunt super buneee 😛
Cred ca merg si cu late fructe din compot 🙂

La fel iti urez si tie, o primavara frumoasa si calda.

pupici

Răspuns
mihaela martie 1, 2008 - 12:55 pm

reteta asta e super cand vin musafiri neasteptati la usa ca se face rapidutz!

1 martie insorit si o primavara minuanata!!!

Răspuns

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.