Strudel cu branza

de Isabela Spataru

Avem nevoie de:

  • 1 foie de aluat foietaj
  • 250 g branza
  • 1 ou
  • 2-3 linguri zahar
  • stafide, vanilie
Amestecam bine toate ingredientele pentru umplutura

Umplutura rezultata

Intindem foia de aluat, turnam la mijloc umplutura, impachetam.

Facem deasupra cateva taieturi si dam la cuptor pana se face.

Si cam asa mi-a iesit mie strudelul, supe big :))
Din pacate sectiune nu am ca s-a mancat imediat.


***********************************************

Related Posts

6 comentarii

ISABELA aprilie 12, 2008 - 10:26 am

Emilia multumesc frumos 🙂

mA BUCUR CA TI-A IESIT STUDELUL

TE PUP

Răspuns
Emilia aprilie 12, 2008 - 8:14 am

Buna Isabela!
Foarte frumos noul look al blog-ului!!! Felicitari!!!
Am trecut pe la tine sa-ti spun ca am incercat si strudelul cu branza…si normal ca a iesit delicios :)..
Te pup!!!

Răspuns
Isabela martie 3, 2008 - 3:37 pm

Teo si mie mi s-a intamplat de multe ori sa iasa umplutura din strudel.
Important e sa nu exagerezi cu umplutura si deasupra sa faci cateva taieturi.

Multumesc mult pupici

Răspuns
Gospodini martie 3, 2008 - 2:02 pm

iza, felicitari in primul rand ca nu ai patit ca mine, respectiv sa iti zboare compozitia din strudel :)))) Nu stiu cum izbandesc asta de fiecare data, cred ca de hapsana ce sunt sa fac strudelul cat mia plin :)) INca o data felicitari! TEO

Răspuns
Isabela martie 3, 2008 - 1:39 pm

Emilia m-am tinut de cuvant, cam tarziu ce-i drept . Sper sa-ti placa 🙂

Răspuns
Emilia martie 2, 2008 - 10:14 am

Oooo, ai pus si cu branza!!!
Trebuie incercat!!
Sigur e delicios!!

Răspuns

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.