Piersici cu amaretti

de Isabela Spataru


Ingrediente pentru 6 persoane:

  • 12 piersici
  • o cutie de amaretti (pricomigdale)
  • 100 g ciocolata razuita
  • un paharel de Marsala sau lichior de migdale

Taiati piersicile in jumatate.
Scobiti miezul din fiecare.
Rupeti amarettele in bucati mici, intr-un castron le amestecati cu ciocolata, cu pulpa de piersici si paharelul de lichior.
Umpleti toate jumatatile de piersici cu umplutura si asezati-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Dati-le la cuptor , la 180 grade Celsius, pentru 20-25 de minute.
Serviti-le caldute.

Related Posts

2 comentarii

Isabela martie 5, 2008 - 6:29 pm

Teo nu prea cred ca merg cu cele din compot, mai trebuie puse si la cuptor, o sa se faca talmes-balmes acolo :)))

Răspuns
Teo martie 5, 2008 - 2:17 pm

Ce dragutze sunt! Iza, crezi ca se pot face si cu piersici din compot? Sau alea sunt prea moi?

Răspuns

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. De Acord Afla mai mult