Piersici cu amaretti

de Isabela Spataru


Ingrediente pentru 6 persoane:

  • 12 piersici
  • o cutie de amaretti (pricomigdale)
  • 100 g ciocolata razuita
  • un paharel de Marsala sau lichior de migdale

Taiati piersicile in jumatate.
Scobiti miezul din fiecare.
Rupeti amarettele in bucati mici, intr-un castron le amestecati cu ciocolata, cu pulpa de piersici si paharelul de lichior.
Umpleti toate jumatatile de piersici cu umplutura si asezati-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Dati-le la cuptor , la 180 grade Celsius, pentru 20-25 de minute.
Serviti-le caldute.

Related Posts

2 comentarii

Isabela martie 5, 2008 - 6:29 pm

Teo nu prea cred ca merg cu cele din compot, mai trebuie puse si la cuptor, o sa se faca talmes-balmes acolo :)))

Răspuns
Teo martie 5, 2008 - 2:17 pm

Ce dragutze sunt! Iza, crezi ca se pot face si cu piersici din compot? Sau alea sunt prea moi?

Răspuns

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.