769
Recipe by LISA MAGIC
Blatul:
- 225 gr de graham crackers(sau biscuiti)
- 56 gr de unt
Crema:
- 3 galbenusuri
- 4 linguri zahar
- 4 linguri amidon
- 600 ml lapte
- 100 gr ciocolata menaj topita
Meringue:
- 3 albusuri
- 100 gr zahr
- 1/4 lingurita esenta vanilie
Biscutii se sfarama bine si se amesteca cu untul topit.
Se poate adauga si putin ness. Se preseaza blatul in forma.
Galbenusurile se freaca cu zaharul si amidonul.
Adaugam laptele fiert peste si amestecam.
Adaugam si ciocolata topita, amestecam, punem pe foc si lasam pana se ingroasa.
Turnam crema peste blat.
Batem albusurile pentru merengue si turnam peste crema.
Dam la cuptor pentru 30 de minute pana capata o culoare frumoasa albusurile.
Cam asa mi-a iesit mie.
Se poate adauga si putin ness. Se preseaza blatul in forma.
Galbenusurile se freaca cu zaharul si amidonul.
Adaugam laptele fiert peste si amestecam.
Adaugam si ciocolata topita, amestecam, punem pe foc si lasam pana se ingroasa.
Turnam crema peste blat.
Batem albusurile pentru merengue si turnam peste crema.
Dam la cuptor pentru 30 de minute pana capata o culoare frumoasa albusurile.
Cam asa mi-a iesit mie.
4 comentarii
Exista vreo posibilitate de a face bezeaua crocanta si in interior ? Daca da, poti sa-mi spui cum ?
In interior este moale si pe deasupra crocanta.
La aceasta tarta, bezeaua este crocanta in interior, sau nu ? Multumesc !
La tarta asta, bezeaua este crocanta in interior, sau nu ? Multumesc !