1,1K
500 g faina
150 ml lapte
25 g drogdie proaspata
2 oua
1 lingurita sare
150 g zahar
100 g unt moale
vanilie
Ingrediente:
500 g faina
150 ml lapte
25 g drogdie proaspata
2 oua
1 lingurita sare
150 g zahar
100 g unt moale
vanilie
14 comentarii
Drojdia o pun pur si simplu in masona de paine? Adica nu o diluez in nimic sau ceva, nu?
Scuze dar pana acum am folosit numai uscata, nu proaspata.
Pfff…le-am incercat si m-am umplut de nervi…Desi toate ingredientele au fost caldute, de calitate si proaspete…De crescut nu a vrut!Nici macar la cuptor!!!Au iesit…o porcarie dulce…Beah.
Laura multumesc mult!
Mvai, daca-ai sti cat m-am enervat si chinuit cu formele astea, Alin era pe jos de ras :)))
Acxum chiar mi-e dor sa ma cocalesc putin 😛
Vineri sa vad ce aluaturi fac pentru Pastele Catolic de duminica asata 🙂
Te pup si eu si o si super!
Aliza, felicitari pentru Brioche!
Ti-au iesit minunat! 🙂
Nu stiu de unde ai atata rabdare cu aluaturile astea… :)))
Te pup!
Teo si tie o primavara dintre cele mai frumoase si nu imi mai spune asa cuvinte frumoase ca ma rusinez 😛
Te pup
Ingrid ma bucur ca ti-au placut 🙂
A mea e Normaderm, e buna isi face treaba foarte bine, eu sunt super multumita de ea, acum depinde de care o sa gasesti si tu.
buna isabela,am facut si eu briosele astea,f bune…o rugaminte..ce masina de paine ai?as vrea sa`mi iau si eu dar nu stiu la ce sa ma hotarasc,mersi.
Laura ma bucur tare mult ca-ti plac, pe mine m-a atras prima data forma lor deosebita.
Am facut sambata acum si sub forma de mucenici, am uns cu miere si multa nuca si migdale macinate pe deasupra, o nebunie 😛
Si noi o sa sarbatorim Pastele catolic si am sa le mai fac si eu atunci.
Te pup si eu
Draga Isabela,grozava reteta de Briose.sa va fie de bine si mult spor mai departe!
Sa sti ca ma incinta si e mine acesta reteta.
La noi in curind vin Pstile si pt. micul dejun de Pasti (cum este obiceiul aiai) papam ceva dulce din aluat cu drojdie.
iar Briosele tale si Colaceii lui Miha(Tana`s) m-au dat gata.
Amindoua o sa-le pun in practica pe linga o praji buna de pe Culi.
Numai cind vad pozele ma apuca foamea,disi am papat …
Pup dulce
Laura S.
Scumpa mea, iti doresc o primavra dintre cele mai minuate si un La Multi Ani din tot sufletelul meu!!!
P.S. Felicitari pt reteta, nu contenesti sa ma uimesti!
Cristina ma bucur, e foarte deosebita 🙂
Te pup si eu!
Faina tare impletitura aluatului! Imi place mult…
te pupic!
Nu e Delonghi.
Eu am pus untul topit dupa ce a amestecat bine toate ingredientele, pe urma am lasat sa le framnate bine si la crescut tot in Mdp. Am program special, framanta si creste.
Tu ai masina de paine ca a mea? Delonghi, ca seamana la ce am vazut eu. La aluatul asta cand deschizi capacul sa pui untul? si apoi il lasi la crescut singurel sau il creste aparatul?…eu am program si de framantta si de crescut odata la Pizza.