742
Am descoperit aceasta reteta din greseala :D. Intr-o seara nu stiam ce sa fac, si pur si simplu am amestecat niste ingrediete(vedeti voi care) sa marinez niste pulpe. Rezultatul a fost demential, am incercat si pe aripioare, baietii casei au spus ca au iesit mai delicioase decat pulpele :P, ca la Mc :)).
Pentru 4 persoane :: Rapide :: Preparare 10 minute :: Coacere 1 oraIngrediente:
– 4 pulpe de pui, puteti folosi si aripioare (10-12 bucati)
– ketchup
– sos de soia
– ghimbir ras
– ulei de masline
– sare, piper
– fasole verde, pentru garnitura si un cub de unt
– 4 pulpe de pui, puteti folosi si aripioare (10-12 bucati)
– ketchup
– sos de soia
– ghimbir ras
– ulei de masline
– sare, piper
– fasole verde, pentru garnitura si un cub de unt
Preparare: pulpele le spalam si le stergem de apa. Le asezam intr-o tava, eu intr-una de yena cu capac.
Marinata: intr-un borcan turnam ingredientele pentru marinata, 2-3 lingturi ketchup, 1 lingura sos de soia si ulei de masline, sare, piper si putin ghibir ras. Scuturam de doua-trei ori borcanul.
Marinata: intr-un borcan turnam ingredientele pentru marinata, 2-3 lingturi ketchup, 1 lingura sos de soia si ulei de masline, sare, piper si putin ghibir ras. Scuturam de doua-trei ori borcanul.
Turnam peste pulpe, acoperim cu capacul si dam la cuptorul preincazit timp de o ora. Dupa primele 30 de minute, luam capacul.
Intre timp, am aruncat ceva fasole verde la steamer. Dupa ce s-a facut am „tras-o” in putin unt.
Pulpele sunt gata!
Pofta buna!
1 cometariu
Arata foarte bine si pun pariu ca a fost si foarte gustoasa mancarea ta 🙂
Mie nu-mi place ghimbirul, insa asta nu ma va impiedica sa incerc reteta ta 🙂