Pulpe de pui cu caperri

de Isabela Spataru
Reteta din Cucina Moderna iulie/2003
Ingrediente pentru 4 persoane:
8 pulpe de pui
250 g rosii bine coapte, eu am pus din conserva
50 g fructe de caperri
1 dl vin alb
2 dl supa de legume
1 lingurita oregano uscat
1 catel de usturoi
3 linguri ulei de masline
sare, piper
oregano proaspat pentru decorat

pui_caperri
Rumenim catelul de usturoi in uleiul de masline. Il aruncam.pui_caperri
Adaugam pulpele de pui si le umenim si pe ele.

pui_caperri
Stingem cu vinul alb….

pui_caperri

Adaugam si caperrii

pui_caperriSi supa.

Acoperim si lasam sa fiarba la foc mic timp de 30 de minute.
pui_caperriDupa acest timp adaugam rosiile, oregano , condimentam.

Mai lasam sa fiarba inca 10 minute.
pui_caperri
Luam de pe foc si lasam sa se raceasca putin.pui_caperri
Foarte bun puiul

Se adauga si oregano proaspat de deasupra.
pui_caperri
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Related Posts

2 comentarii

Iulia septembrie 17, 2009 - 8:12 am

Isa, am preparat si eu acest pui si a iesit super delicios! Deja l-am postat pe blog:)
Multumesc mult de reteta!Pupici!

Răspuns
Anonymous iulie 2, 2009 - 4:07 pm

ce sunt caperri?

Răspuns

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. De Acord Afla mai mult