Reteta din Cucina Moderna iulie/2003
Ingrediente pentru 4 persoane:
8 pulpe de pui
250 g rosii bine coapte, eu am pus din conserva
50 g fructe de caperri
1 dl vin alb
2 dl supa de legume
1 lingurita oregano uscat
1 catel de usturoi
3 linguri ulei de masline
sare, piper
oregano proaspat pentru decorat

Rumenim catelul de usturoi in uleiul de masline. Il aruncam.
Adaugam pulpele de pui si le umenim si pe ele.

Rumenim catelul de usturoi in uleiul de masline. Il aruncam.

Adaugam pulpele de pui si le umenim si pe ele.
Adaugam si caperrii
Acoperim si lasam sa fiarba la foc mic timp de 30 de minute.
Mai lasam sa fiarba inca 10 minute.
Se adauga si oregano proaspat de deasupra.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
2 comentarii
Isa, am preparat si eu acest pui si a iesit super delicios! Deja l-am postat pe blog:)
Multumesc mult de reteta!Pupici!
ce sunt caperri?