877
Si o programam pentru functia de framantare si cretere, la mine programul tine 1 ora si 30 de minuete.
Se formeaza chifle, 10 mai mari (cum am facut eu) sau 15 micute.
Se une o tava cu unt si se lasa chiflele sa creasca la loc cald timp de 15 minute.
450 g faina alba
2 lingurite zahar
2 lingurite sare
50 g unt
1 cubulet de drojdie
Si o programam pentru functia de framantare si cretere, la mine programul tine 1 ora si 30 de minuete.
Cam asa arata aluatul framantat.
Si crescut, trebuia sa-l mai las inca 23 de minute dar incepea sa dea pe afara 😛
Si crescut, trebuia sa-l mai las inca 23 de minute dar incepea sa dea pe afara 😛
Se formeaza chifle, 10 mai mari (cum am facut eu) sau 15 micute.
Se une o tava cu unt si se lasa chiflele sa creasca la loc cald timp de 15 minute.
Se da la cuptorul preincalzit la 200 gradeC, pentru 20 de minute.
Foarte pufoase, se pot umple cu ce doriti, de la umpluturi sare sau dulci, cum va place.
Noi le-am mancat de data asta cu salata de vinete si legume, buneeee.
Noi le-am mancat de data asta cu salata de vinete si legume, buneeee.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
8 comentarii
Unde au disparut imaginile? :((
Pai un pachetel cred ca este deajuns.
Arata foarte bine.
Cu cata drojdie uscata pot echivala cubul de drojdie? Un pachet? Sau grame?
Merci.
Mariana sa va fie de bine 🙂
O seara placuta in continuare!
Draga Izabela!am facut chiflele tale !au iesit super!aluatul extra,dar eu am pus cite o bucata buna de brinza topita si 2 frunze de busuioc!super,se fac si repede!asa ca voi mai face si alta data!duminica placuta!
Mihaela pofta mare de pe acum , va pup, week-end placut si voua!
Woow ce frumoase si pufoase sunt! 🙂
arata tare bine.o sa le fac si eu maine dimineata tot pentru o portie de salata de vinete.
week-end placut!