
Pentru 6 persoane :: Dificultate medie :: Preparare 1 h :: Coacere 20 minute
Ingrediente: (pt 16 chifle)
Pentru aluat:
– 325 g faina
– 1/2 lingurta sare
– 1 lingurita zahar
– 1 ou
– 130 ml lapte batut
– 60 g unt topit
– 20 g drojdie
Pentru umplutura:
– 100 g kaiser afumat
– 1 ceapa mica
Pentru uns:
– 1 ou+1 lingura lapte batut
– seminte: susan, mac
Ingrediente: (pt 16 chifle)
Pentru aluat:
– 325 g faina
– 1/2 lingurta sare
– 1 lingurita zahar
– 1 ou
– 130 ml lapte batut
– 60 g unt topit
– 20 g drojdie
Pentru umplutura:
– 100 g kaiser afumat
– 1 ceapa mica
Pentru uns:
– 1 ou+1 lingura lapte batut
– seminte: susan, mac

Intre timp tocam ceapa si taiem kaiser-ul cubulete mici. Le inabusim cateva minute in ulei de masline. Lasam la racit.
Aluatul dupa ce a crescut.
Il rasturnam pe masa si rupem din el 16 bilute mici.
Luam fiecare biluta, o aplatizam in mana si adaugam putina umplutura.
Strangem aluatul, dand forma de chifla. Asa procedam cu toate.
Le asezam pe o tava si le lasam la crescut cateva minute.
Le ungem cu ou si lapte si presam cu seminte, dupa preferinta, eu susan.
Le dam la cuptorul preincalzit la 180 gradeC, pentru 20 de minute.
Savurati-le calde, la un pahar de lapte batut!
7 comentarii
Des petits pains bien gourmands.
j’aime beaucoup.
A bientôt.
Isabela, sa ai o primavara minunata!
Te imbratisez cu drag,
Flori
Mmm…arata fuarte bine!
I-ti doresc sfarsit de saptamana placut!
Sunt f bune Amalia, numai bine si tie si week-end insorit!
Mmmm cred ca sunt foarte bune . Pupici si weekend fain!
Nu am, dar te asigur ca sunt foarte pufoase 🙂
Poza cu sectiune nu ai?
Arata foarte bine chiflele.